Amenajari Exterioare Gradinarit

Top 5 utilaje pentru prelucrarea lemnului

Prelucrarea lemnului este un domeniu foarte vechi. Încă din cele mai îndepărtate timpuri, gospodarii și agricultorii au căutat soluții pentru transformarea buștenilor în unelte și mobilier. Astăzi, fiecare fermier și gospodar deținător de livadă sau câțiva pomi fructiferi, ar trebui să știe că există soluții eficiente pentru prelucrarea lemnului. Acestea sunt soluții moderne și accesibile. Că să îți venim în ajutor, îți prezentăm în continuare top 5 utilaje pentru prelucrarea lemnului, pe care le poți comanda chiar și online!

 

1.     Drujba Profesionala Husqvarna 572 XP Benzina 5.7 Cp Lungime Lama 45 Cm

 

Aceasta este una dintre cele mai bune drujbe profesionale pe care o poți cumpăra la momentul actual. Dispune de o capacitate de tăiere cu 12% mai mare comparativ cu modele aflate în același interval de cc și este ideală pentru o funcționare îndelungată. Datorită tehnologiei de care dispune, motorul nu se va încălzi peste limita de funcționare. Ceea ce îți va asigura o durată îndelungată în care poți folosi drujba fără probleme. În plus, datorită greutății reduse (6,6 kg), design-ului ergonomic și tehnologiei care atenuează vibrațiile, poate fi folosită într-o manieră confortabilă timp îndelungat.

 

2.     Drujba Husqvarna 535i XP 36 V lungime lama 35 cm fara acumulator si încarcator

 

Dacă îți dorești o drujbă mai prietenoasă cu mediul înconjurător. Sau pur și simplu dacă vrei o soluție rapidă de încărcare a drujbei, atunci alege o variantă electrică. Așa cum este și cea pe care ți-o prezentăm. Datorită tehnologiei de care dispune, poți să maximizezi timpul operațional selectând modul „save”. Având în vedere că este o drujbă electrică, nu vor fi costuri de întreținere ridicate, din contră. Vei plăti mai puțini bani pentru service și bineînțeles încărcarea acesteia va costa mult mai puțin decât ar fi costat combustibilul.

 

3.     Emondor de inaltime Stihl HT 103 30cm

 

Dacă dispui de o livadă sau de o grădină întinsă pe care sunt cultivați pomi sau copaci, un emondor este perfect pentru etapa inițială de prelucrare a lemnului. Cu ajutorul acestuia, poți îndepărta rapid și eficient crengile care nu mai sunt viabile din diferite motive sau crengile care aglomerează coroana pomului.

 

4.     Despicator orizontal pentru lemne HOS5N Lumag 1.5 kW

 

Din acest top nu puteau să lipsească și despicatoarele pentru lemne, aceste utilaje care transformă prelucrarea lemnului într-un proces mult mai ușor. Utilajul pe care ți-l recomandăm este ideal pentru despicarea oricărui tip de lemn sau buștean, inclusiv cei de esență tare. Are o forță de despicare de 5 t, un sistem de siguranță cu două mâini, mâner pentru transport și este rezistent la torsiune.

 

5.     Tocatoare crengi pe benzina Stihl GH 370 S, 4.6 CP

 

Nu în ultimul rând, trebuie să îți prezentăm și un utilaj special. Care îți va face munca mult mai ușoară. Este vorba despre tocătoarele de crengi. Acestea sunt menite să mărunțească arbori, resturi de garduri și alte piese din lemn, într-un timp foarte scurt. Din magazinul online Magazia lu’ Costică poți alege cele mai bune tocători pentru crengi la preț avantajos.

Sperăm ca aceste informații să îți fie de ajutor și să te poți orienta spre utilajele ideale pentru afacerea ta!

 

Related posts

Solutii pentru amenajarea gradinilor in panta

Adina Meyers

Suporturi moderne pentru prosoapele din baia ta

Adina Meyers

Atenție, grădinari: așteptați-vă ca aceste tendințe să prindă rădăcini în 2021

Adina Meyers