Amenajari Interioare

Toata iarna, 20% reducere la rasfat in canapele celebre!

Delta Studio se pregateste de iarna cu o promotie generoasa: intre 16 noiembrie 2015 – 29 februarie 2016, ofera 20% discount la orice canapea de la furnizorii italieni SamoaDitre si Arketipo.

Windsor de la Arketipo se incadreaza in multiple scenarii: rezoneaza cu un ambient clasic, dar se integreaza si intr-unul modern, fiind un obiect de arta in sine. Creata exclusiv manual, cu tapiterie capitonata, este o piesa rafinata si extrem de confortabila.

Canapeaua Plat de la Arketipo este modulara si inoveaza prin platforma ce poate fi folosita pentru depozitare sau ca extensie a zonei de sezut. Este extrem de confortabila si poate fi accesorizata cu polite si elemente din sticla sau otel inoxidabil. Gradul sporit de confort este oferit de pernele ergonomice, umplute cu puf de gasca si spuma.

Collins de la Ditre Italia este un produs versatil si aristocratic, cu un profil metalic in zona inferioara, ce ii ofera un aer provocator. Collins este modulara si exprima un contrast cromatic extrem de contemporan, dedicat noilor dandy din ultimele generatii de aristocrati. Design realizat de Spessotto & Agnoletto.

Eclèctico de la Ditre Italia este un nou model de canapea modulara, creat de Spessotto & Agnoletto. Optiunea inovatoare de a-i modifica inaltimea si dimensiunile o face sa devina minimalista, informala sau extra-confortabila, prin simpla repozitionare a modulelor si pernelor.

Versiunea Kris Mix Low de la Ditre Italia imbina materiale textile si culori asortate intr-o canapea de colt distinsa si eleganta.

Block de la Samoa apartine colectiei Metropolitan si este o canapea moderna, extrem de confortabila, confectionata pentru nevoile urbane de astazi.

Shine de la Samoa seteaza noi standarde in confort si dinamism, exprimand design si functionalitate, potrivita pentru utilizatorii exigenti care nu accepta compromisul. Apartine colectiei Reflect & Shine.

Puteti rasfoi mai multe produse si regulamentul promotiei aici.

 

Related posts

Ce trebuie să știi înainte de a amenaja? Sfaturi de la specialiști

Adina Meyers

Cateva lucruri pe care e bine sa le stii inainte de a cumpara un congelator

Adina Meyers

Ambient glamour şi culori tonice

Adina Meyers