Amenajare baie

Tendinte amenajare a bailor in 2021 : Arta se intalneste cu designul

Una din numeroasele tendinte ale anului viitor in ceea ce priveste amenajarea bailor este o infuzie a artei cu designul.

 

Art Meets Design este o tendinta majora de design interior in 2021. Aceasta consta in piese de design moderne pentru baie. Cu tehnici artizanale de inalta calitate, oamenii vor avea posibilitatea de a avea mai multe produse de calitate in casa lor.

Lavoarul unic Koi este definitia artizanatului in sine. Este piesa de design perfecta pentru un decor indraznet intr-o baie de lux.

Aceasta piesa de forma neregulata va adauga in baie aspectul modern pe care il cautati. Puteti sa-l combinati cu baze multicolore si robinete de orice dimensiune sau forma, creand propriul design unic.

Forma unui ciot de copac a inspirat colectia celor de la Eden Stone Freestanding. Aceasta frumoasa piesa de forma neregulata este sculptata din cea mai buna selectie de marmura. Cand cautati elementul perfect pentru a va distinge proiectul de baie, Eden Stone este o optiune unica de capodopera.

 

Mobilierul cu forma rotunda pentru baie este o tendinta viitoare care isi face declaratia pentru sezonul de design interior 2020-2021. Ca o opozitie la liniile arhitecturale strict drepte, formele rotunde creeaza o experienta de design de bunastare.

Related posts

Nu stii ce cabina de dus sa alegi pentru baia ta? Iata cele 3 recomandari ale noastre!

Adina Meyers

Cum sa amenajezi o baie splendida cu bani putini? – 3 idei

Adina Meyers

Ce combinații de culori se potrivesc cel mai bine în baie? 

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe