Amenajare baie

Tendinte amenajare a bailor in 2021 : Arta se intalneste cu designul

Una din numeroasele tendinte ale anului viitor in ceea ce priveste amenajarea bailor este o infuzie a artei cu designul.

 

Art Meets Design este o tendinta majora de design interior in 2021. Aceasta consta in piese de design moderne pentru baie. Cu tehnici artizanale de inalta calitate, oamenii vor avea posibilitatea de a avea mai multe produse de calitate in casa lor.

Lavoarul unic Koi este definitia artizanatului in sine. Este piesa de design perfecta pentru un decor indraznet intr-o baie de lux.

Aceasta piesa de forma neregulata va adauga in baie aspectul modern pe care il cautati. Puteti sa-l combinati cu baze multicolore si robinete de orice dimensiune sau forma, creand propriul design unic.

Forma unui ciot de copac a inspirat colectia celor de la Eden Stone Freestanding. Aceasta frumoasa piesa de forma neregulata este sculptata din cea mai buna selectie de marmura. Cand cautati elementul perfect pentru a va distinge proiectul de baie, Eden Stone este o optiune unica de capodopera.

 

Mobilierul cu forma rotunda pentru baie este o tendinta viitoare care isi face declaratia pentru sezonul de design interior 2020-2021. Ca o opozitie la liniile arhitecturale strict drepte, formele rotunde creeaza o experienta de design de bunastare.

Related posts

Cum să cureți obiectele sanitare aurii 

Adina Meyers

Vrei ca baia ta sa arate spectaculos? Atunci alege unul dintre aceste lavoare negre!

Adina Meyers

25 idei de creative. Cum poti utiliza tapetul in baie

Adina Meyers