LifeStyle

“Teatru pentru o viata”- o sansa pentru micutul Sebastian Lungu

Sebastian Lungu are 4 ani si a fost diagnosticat cu encefalopatie hipoxic-ischemica gr 3. Sebastian este un copil vesel, care rade si se bucura de prezenta celor din jur, dar care nu isi poate coordona miscarile, nu se poate hrani singur, iar medicamentele care il inconjoara sunt mai multe decat jucariile.

Sansa lui de a merge mai departe consta in implicarea celor din jur. Provocarile recuperarii lui sunt imense: Sebastian are nevoie de un program complex de recuperare ce implica diferite forme de terapie (kinetoterapie, logopedie, ergoterapie etc.), interventii chirurgicale si dispozitive medicale specifice. Pentru a sustine efortul recuperarii este nevoie, insa, de o suma mare de bani.

Tocmai pentru a-l ajuta pe micut, nume importante ale teatrului romanesc si Casa de Licitatii Goldart vor organiza un festival de teatru in perioada 4-8 mai care va avea loc la sediul Goldart din Calea Dorobanti nr. 127-129. Anca Sigartau, Catalina Buzoianu, Coca Bloos, dar si mai tinerii Iolanda Covaci si Marius Calugarita sunt doar cativa dintre cei care sustin aceasta cauza si care vor fi prezenti la conferinta de presa de vineri, 27 aprilie, ora 11.00, organizata la sediul Goldart din Calea Dorobanti nr. 127-129.  Povestea lui Sebastian poate fi accesata pe site-ul www.youtube.com/lungusebastian.

Toate sumele donate de catre spectatori in cele 5 zile de festival se vor duce direct catre parintii lui Sebastian. 

Programul festivalului, care va cuprinde sase spectacole de teatru, muzica si pantomima va fi prezentat in cadrul conferintei de presa.

Va rugam sa confirmati participarea la numerele de telefon indicate mai jos.

Anca GHIORGHIU
PR SPECIALIST Casa de Licitatii GOLDART
Calea Dorobanti, nr. 127-129, et.1
Tel: 021 312 31 67; 021 314 98 23
Mobil : 0730 656 414; 0757084930
e-mail: ancaghiorghiu@gmail.com;

Related posts

8 simboluri ale Craciunului si semnificatia lor

Bianca Ion

(P) Cozonacul lui Scarlatescu – Dulce si Ceva in Plus, de Paste

Adina Meyers

In fiecare joi, Chefs te provoaca la BE Soci@l!

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe