LifeStyle

Te-ai gândit la avantajele apartamentelor din Berceni?

Pe măsură ce piaţa imobiliară se extinde şi se dezvoltă, opţiunile sunt din ce în ce mai variate. Astfel, după trendul locuinţelor din jurul oraşului, tinerii au la dispoziţie şi apartamente noi în Bucureşti, mai aproape de locurile unde doresc să ajungă şi cu mai multe opţiuni din apropiere.

Totuşi, de ce cartierul Berceni şi-a păstrat popularitatea peste ani şi câştigă teren în faţa zonelor cum ar fi comunele din zonă?

În primul rând, să nu uităm că vorbim despre un cartier mare, care se întinde de la Piaţa Sudului şi îşi are limitele după zona Apărătorii Patriei. În zonă se află Sun Plaza, dar şi binecunoscuta rezervaţie Văcăreşti, împreună cu un ştrand deschis pentru amatori. Cu atâtea posibilităţi, ce alte motive ai avea ca să alegi acest cartier? Să vedem.

Ai la dispoziţie toate metodele de transport în comun

Dacă nu vrei să aştepţi după tramvaiul care te poate duce până în Piaţa Victoriei sau după autobuzul care te poate face să ajungi în 20-30 de minute la Piaţa Unirii, ai la dispoziţie multe staţii de metrou.

Berceni, Brâncoveanu, Apărătorii Patriei, Eroii Revoluţiei sunt doar patru dintre staţiile de metrou chiar de pe linia principală Berceni – Pipera. Marele avantaj al acestei linii este că metrourile pot veni chiar şi odată la 3 minute, la orele de vârf.

Ai o mulţime de magazine

Pe lângă supermarketuri şi hipermarketuri, cartierul Berceni este cunoscut pentru multitudinea de magazine din sector. Avantajul mutării în apartamente noi din Bucureşti este că întotdeauna vei găsi un magazin fie vizavi, fie în apropiere.

Cartierul implică foarte multe afaceri bazate pe vânzare, aşa că ai şanse mari să găseşti vinării, spălătorii auto şi pentru haine, dar şi cizmari sau ce specialişti ai nevoie.

Zona este confortabilă financiar

Vei găsi cu uşurinţă apartamente noi de vânzare în acest cartier, la preţuri mai mici decât cele din sectorul 3 sau din zonele centrale. Dotările sunt întotdeauna de calitate, iar în cazul apartamentelor noi în Bucureşti nu trebuie să îţi faci griji legate de scara blocului.

Beneficiile financiare le vei simţi şi la cumpărăturile zilnice, când vrei să amenajezi locuinţa sau adaugi  ceva nou în garderobă.

Bineînţeles, tu îţi cauţi apartamentul în Berceni, aşa că ai nevoie ca zona să fie, în primul rând, prietenoasă cu tine. În acest cartier găseşti oameni primitori, care fie locuiesc de mai mult timp şi îţi pot da sfaturi preţioase despre magazine, fie chiriaşi sau proprietari noi, dornici de socializare.

Însă, vei dori să ai musafiri. Cartierul Berceni este unul cunoscut de către majoritatea bucureştenilor, aşa că le va fi uşor să ajungă la petrecerea de inagurare a apartamentului.

Dar unde poţi să găseşti apartamente noi în Bucureşti şi, mai ales, în Berceni? TopHome are o bază de date completă de apartamente în Berceni, cu filtre legate de staţiile de metrou apropiate şi detalii complete, inclusiv schema fiecărei locuinţe de vânzare. Descoperă viitorul tău apartament ideal într-o zonă îndrăgită a oraşului!

Related posts

bauMax deschide cel de al doilea magazin din Cluj-Napoca si al 15-lea magazin din Romania

Adina Meyers

Old Blacks – punte de lansare pentru trupele noi!

Adina Meyers

Buricul Pământului este în România. Legenda orasului Armenopolis

Adina Meyers