LifeStyle Retete

Tarta cu pere

Ingrediente:

(pentru o tigaie de fonta de 24 cm)
o jumatate de pachet de aluat de foietaj
50 g de unt
100 g de zahar brun
3 pere

Citeste si: Desert cu gust de toamna: Tarta de pere cu migdale

Mod de preparare:

In tigaia de fonta, punem untul si zaharul brun. Introducem tigaia in cuptor si decojim si taiem perele in felii subtiri. Scoatem tigaia si aranjam feliile de pere.
Pe suprafata de lucru presarata cu faina,intindem aluatul de foietaj. Incercam sa-l facem cat diametrul tigaii de fonta.
Punem aluatul deasupra perelor si dam tava la cuptor, unde o tinem cam 20-25 de minute.
Rasturnam tarta tatin cu pere pe farfurie.

Material preluat de pe www.culinar.ro

Related posts

Delta Studio, lider in amenajari de interior, inaugureaza noul Showroom din Brasov

Adina Meyers

Pariuri sportive mai ușor de accesat de pe mobil. Favbet mobile version

Adina Meyers

Cele mai bune și cele mai rele alimente pe care le puteți mânca – clasate de oamenii de știință

Adina Meyers