LifeStyle Retete

Tarta cu pere

Ingrediente:

(pentru o tigaie de fonta de 24 cm)
o jumatate de pachet de aluat de foietaj
50 g de unt
100 g de zahar brun
3 pere

Citeste si: Desert cu gust de toamna: Tarta de pere cu migdale

Mod de preparare:

In tigaia de fonta, punem untul si zaharul brun. Introducem tigaia in cuptor si decojim si taiem perele in felii subtiri. Scoatem tigaia si aranjam feliile de pere.
Pe suprafata de lucru presarata cu faina,intindem aluatul de foietaj. Incercam sa-l facem cat diametrul tigaii de fonta.
Punem aluatul deasupra perelor si dam tava la cuptor, unde o tinem cam 20-25 de minute.
Rasturnam tarta tatin cu pere pe farfurie.

Material preluat de pe www.culinar.ro

Related posts

„Aventura Parc” de 4 milioane euro la fosta Uzina de Apă din Galați

Adina Meyers

Romania participa la Targul International Sajam Namestaja

Adina Meyers

Nurofen pentru copii

Adina Meyers