Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Tapetul, secretul unui decor exclusivist al casei tale: 8 modele pentru fiecare încăpere

Imaginează-ți o cameră cu pereți albi, zugrăviți cu atenție, lipsiți de imperfecțiuni, dar și de orice urmă de atingere umană. Închide acum ochii și convoacă în spatele pleoapelor închise un tablou aflat la polul opus: un tapet îndrăzneț și plin de fantezie, ce conferă personalitate și vibrație unică acestor interioare.

Tapetul poate fi secretul exclusivist al unui decor de poveste! Veste și mai bună? Acest element se evidențiază grațios și curajos în orice încăpere a dragii tale case. Iată ce îți recomandăm pentru fiecare cameră în rândurile de mai jos!

Modele de tapet pentru living: accent pe sofisticat și creativ

Livingul e camera în care îți petreci, în general, cea mai mare parte a zilei. Fie că ai transformat-o în birou pentru lucrul de acasă sau în sală de cinema pentru amatorii de povești spuse pe ecrane, un tapet va revitaliza acest spațiu. La Tapet Expert dispunem de o varietate atrăgătoare de modele de tapet minunate pentru living: pot scoate în evidență un perete, pot încadra o mobilă sau pot contrabalansa cromatic nuanțele din camera ta. Iată ce îți recomandăm!

Ai un interior aranjat în stil industrial, modern? Atunci un tapet imitație piatră este o alegere desăvârșită. Modelul Mandalay 528619 în tonuri de argintiu cu gri e elegant, texturat și foarte ușor de curățat. Ne place mult aspectul său frust, care se va potrivi de minune caselor cu arhitectură curată și mobilier minimalist.

Îți plac mai degrabă alegerile îndrăznețe? Atunci tapetul imitație piele de animal va rezona perfect cu firea ta. De data aceasta recomandăm modelul Mandalay 528701, din imitație de piele de crocodil, potrivit personalităților extravagante și interioarelor care captează toate privirile precum un magnet. Nu te teme să fii altfel!

Modele de tapet pentru dormitor: stil și grație dintr-un singur touch

Dormitorul e zona de confort, cea în care visezi cu ochii deschiși și închiși, în care te refugiezi, jonglezi cu pacea și cu fericirea și ești „tu” mai mult decât oriunde altundeva. Un tapet de perete va reliefa sensibilitatea și confortul acestui interior, spulberând rutina și conferind viață și personalitate fermecătoare oricărui perete!

Tapetul cu flori e alegerea numărul 1 când vine vorba despre modelele dedicate dormitorului. Nouă varianta Florentine 449488 ne-a dat fiori, amintindu-ne de interioarele retro delicate, de armonia emanată de pereții acoperiți cu flori delicate și cu păsări gingașe. Pe suport viles (nețesut), tapetul în nuanțe de alb și lila are dimensiuni de 10,05×0,53 m și e super lavabil.

Mergem mai departe și ne adresăm acum tot interioarelor ce preferă un design modern, cu o patină industrială sau minimalistă. Ce spui despre tapetul imitație beton? Modelul Lucera 609073 pe suport viles va da o tentă nonconformistă camerei tale. Ce ne mai place mult la acest tapet care imită betonul? Nuanța aprigă de grena, care intră în contrast cu simplitatea sa.

Modele de tapet pentru camera copilului: joc și efervescență

Cei mici au o imaginație debordantă, putând țese povești întregi din câteva motive aruncate aparent la întâmplare pe un perete. Modelele de tapet corespunzătoare pot fi inspirate de desene animate, de animalul preferat, de jucăria care îl face pe prichindel să zâmbească sau de pasiunile sale. La Tapet Expert, ne punem creativitatea în slujba acelor imagini pe care copilul tău să le iubească acum și să și le amintească mereu cu inima plină de tandrețe!

Modelul Little Ones LO2201 aduce jungla în casa ta! Cel mic poate deveni un mare explorator, un aventurier care să străbată pământul în lung și în lat, bucurându-se de viață în fiecare clipă. În tonuri de alb, verde, gri și maro, tapetul vinilic pe suport nețesut înfățișând animale din Africa și frunze tropicale va incita imaginația oricărui micuț!

Ai un adolescent a cărui creativitate sfidează limitele cerului? Atunci tapetul imitație cărămidă Kids & Teens 291407 va răspunde nevoilor sale de individualitate. În culori vii, pe suport de hârtie și având dimensiuni de 10,05×0,53 cm, tapetul care imită cărămida este semilavabil și îndrăgit de copii și adolescenți deopotrivă.

Modele de tapet pentru bucătărie: adu fantezia în cel mai practic spațiu

Cine spune că cel mai „serios” spațiu din casa ta nu merită un design fantezist, plin de culoare, sau unul sofisticat? Iată ce îți recomandăm!

Tapetul din imitație de lemn Authentic 95883-2 va pune bazele acelei bucătării însorite și luminoase în care parcă și treaba merge mai ușor. În tonuri pastel de crem, bej, violet și roz, e la fel de delicios precum prăjiturile pe care le pregătești cu dragoste și le decorezi cu migală. Tapetul extralavabil care imită lemnul va da și mai multă căldură acestei încăperi atât de iubite de cei mari și de cei mici deopotrivă!

Îți plac interioarele cu profil retro, care spun povești demult apuse? Atunci tapetul Deco Relief 307115 va aduce viață bucătăriei tale: noi pur și simplu îl adorăm. Modelul e desenat cu linguri, polonice, site, borcane, cești de cafea, ceasuri și ghivece cu plante, pentru un decor pe care nu îți va mai veni să îl părăsești. Să ridicăm un pahar virtual în cinstea tuturor acelor cine memorabile și mese încărcate precum în povești!

 

Related posts

Cum mentii curatenia in casa, apeland la niste trucuri simple

Adina Meyers

3 Solutii practice prin care iti poti incalzi eficient locuinta in sezonul rece

Adina Meyers

Stilul minimalist si senzatia de spatiu in cazul apartamentelor mici sau garsonierelor

Adina Meyers