Vrei să faci o schimbare în locuința ta? O schimbare care să nu necesite prea multă bătaie de cap sau o investiție financiară substanțială? Dar care să fie, în același timp, și de efect?

Atunci, poți opta pentru decorarea încăperilor din casa ta cu tapet. Acesta este potrivit și în living, și în dormitor, și în bucătărie; chiar și în baie. Evident, nu este nevoie să aplici tapetul pe toți pereții. Poți alege doar niște „locuri cheieˮ; chiar și așa, toată atmosfera din casa ta se va schimba.

Tapetul este ușor de montat. Aplicarea sa nu presupune apariția prafului sau a mizeriei. Astfel, vei fi scutit de multe inconveniente ce pot apărea, de exemplu, în cazul unei zugrăviri clasice. În plus, nu trebuie să aștepți să se usuce; poți utiliza imediat camera pe care ai ales să o „tapeteziˮ. În cazul în care pereții au defecte, tapetul le va acoperi.

Pe piață se găsesc foarte multe modele de tapet – colorate, cu diverse imprimeuri, chiar și 3D; modele care se pretează oricărui stil de design interior. Așadar, tot ce trebuie să faci este să alegi tapetul care se potrivește cu întreaga amenajare a casei tale.

Alege variante care să nu creeze senzația de spațiu încărcat.

În plus, poți folosi modelul de tapet ales pentru a decora diverse obiecte, precum veiozele, masa de cafea etc. Bineînțeles că și în aceste cazuri va trebui să fii atent la măsură.

Pentru mai multe idei despre tapet, în galeria foto vei regăsi câteva imagini.

Sursă foto: https://www.facebook.com/unmillondeideass/

 

Related posts

Idei pentru amenajarea unui dormitor relaxant

Adina Meyers

Secrete pentru haine bine calcate

Adina Meyers

Luminează-ți interiorul locuinței cu un design ca în Las Vegas!

Adina Meyers