Să decorezi camera copiilor este un gest simbolic, aproape sacru, de care îți vei aminti toată viața ta. Și aici intervin fel și fel de întrebări: ce culoare să aibă mobila? Cum o să zugrăvesc pereții? Ce jucării să aleg?

Și mai ales atunci când nu cunoști încă ființa miraculoasă ce va popula spațiul camerei copiilor, alegerea poate fi o adevărată provocare. Din fericire, ne ai pe noi, care îți sărim în ajutor: la TapetExpert găsești cea mai extinsă gamă de sortimente de tapet pentru copii de toate vârstele. Trebuie numai să îți lași inima cucerită!

Care este diferența dintre tapet și fototapet?

Ai decis să nu vopsești pereții camerei copiilor? Te felicităm! Tapetul e mult mai original și mai creativ, acompaniind visele copilului tău de mic și gâdilându-l la creativitate. Noi încă ne mai amintim de primele noastre modele de tapet și suntem siguri că și imaginația prichindelului tău va fi astfel stimulată.

Dar care este diferența practică dintre tapet și fototapet? Tapetul nu e nici pe departe o invenție a timpurilor actuale, ci a apărut în secolul al XV-lea, fiind caracterizat prin rezistență, durabilitate și eleganță.

De partea cealaltă, fototapetul este o descoperire actuală. Dacă în cazul tapetului motivele se pot repeta sau designul poate fi simplu, colorat, fototapetul constă în, așa cum îi spune și numele, imprimarea unei imagini de mari dimensiuni pe orice tip de suprafețe, nu numai pe pereți.

Ce motive și ce culori să alegi pentru tapetul din camera copiilor?

Dacă în living mizăm pe nuanțe luminoase, iar în bucătărie pe accente vii, camera copiilor este raiul pastelurilor și al culorilor neutre. Firește că prima alegere este cea clasică: dulcele și femininul roz sau liniștitorul și atât de diafanul albastru.

Articolul integral aici!

Related posts

Premiile celei de-a șasea ediții a Festivalului Internațional de Teatru Fest(in) pe Bulevard

Adina Meyers

Teach me, singura scoala gratuita de publicitate, da startul la inscrieri

Adina Meyers

Nunta pe plaja: creeaza-ti propriul buchet din scoici si stele de mare

Adina Meyers