LifeStyle

STIHL a lansat trei modele noi de spalatoare cu presiune

Zapada si umezeala lunilor de iarna duc la acumularea particulelor de praf din atmosfera, rezultand un strat de murdarie pe peretii exteriori ai caselor si pe aleile din curti. Pentru indepartarea rapida a acestei pelicule, STIHL a dezvoltat o grupa de spalatoare cu presiune, jetul puternic de apa spargand rapid crusta de murdarie si indepartand-o.

Compania germana STIHL a lansat trei noi modele de spalatoare cu presiune, destinate utilizatorilor privati cu asteptari inalte in privinta rezultatelor. Este vorba de spalatoarele cu presiune compacte STIHL RE 109, 119 si 129 PLUS. 

Noile modele au fost proiectate pentru a fi cat mai usor de manevrat, fara sa fie foarte pretentioase cand vine vorba de curatare sau intretinere. Carcasa este usor de desfacut, iar componentele sunt usor de accesat. Inginerii de la STIHL au pus accent pe calitatea materialelor folosite, pentru ca spalatoarele sa reziste mult in timp in conditiile unei folosiri intensive. Toate cele trei modele beneficiaza de pompe din aluminiu cu pistoane din otel inoxidabil. Pompele au asigurate lubrifierea pe toata durata de viata a produselor. 

Spalatoarele STHIL 109, 119 si 129 au fost concepute pentru curatenia din jurul casei si din gradina, putand fi folosite si pentru spalarea autovehiculelor. Modelul RE 109 are o presiune de lucru care poate ajunge pana la 110 bari, cu un debit de apa de maximum 440 de litri pe ora. Modelul RE 119 atinge o presiune de 125 de bari, cu un debit de apa de maximum 500 de litri pe ora, in timp ce modelul RE 129 PLUS atinge o presiune de 135 de bari, cu un debit maxim de apa de 500 de litri pe ora.

Toate cele trei modele pot fi manevrate cu usurinta in jurul casei gratie manerului telescopic. Modelele RE 119 si RE 129 au roti cu diametru marit, de 25 de centimetri, pentru a putea fi manevrate cu usurinta pe un teren accidentat. Furtunul de inalta presiune al modelelor RE 119 si RE 129 este prevazut cu insertie metalica, pentru o mai mare durabilitate. Pentru modelul RE 129 inginerii de la STIHL au prevazut si un tambur rotativ pentru infasurarea furtunului.

Gratie lancei curbate, a periilor de curatare si a duzelor cu jet plat sau la 90 de grade se pot accesa inclusiv trepte sau acoperisuri.

Cu astfel de aparate, praful, noroiul sau chiar muschiul depus pe ziduri sau alei pot fi indepartate relativ usor, datorita presiunii si debitului mare de apa. Pentru cazurile dificile, se recomanda adaugarea de detergenti speciali pentru pietre, fatade, vehicule etc. STIHL pune la dispozitie inclusiv nisip pentru sablare.

Related posts

Expozitia “Uverturi in albastru”

Adina Meyers

Rețetă: Salată cu pere și gorgonzola a la chef Sorin Bontea

Adina Meyers

Pardoseala PVC, cea mai buna alegere pentru casa ta. Obtine calitatea dorita la cele mai bune preturi

Adina Meyers