Amenajari Interioare

Spune-i bun venit bradului de Craciun intr-un living cu aspect proaspat

Daca ne dorim ca totul in jur sa ne inspire versuri de colinde, putem alege sa urmarim stilul traditional, combinand culori specifice Craciunului. Un covor rosu sau verde asortat cu o draperie in aceeasi culoare reprezinta alegerea ideala. 

Accesoriile vor face intotdeauna diferenta. Asa ca ele pot fi folosite din abundenta: perne decorative cu tematica de Craciun ce pot fi asezate pe canapea, decoratiuni intruchipand Mosi Craciuni, cerbi, oameni de zapada, clopotei si vestitele sosete de Craciun isi gasesc si ele loc in cazul in care exista un semineu in camera. Pe masuta de cafea poate fi potrivit un aranjament din coronite de brad si sfesnice, iar pe masa de dining va face diferenta un set de vesela cu tematica de Craciun.

Pentru ca decembrie este luna darurilor, am putea alege sa facem investitii mai serioase in living, potrivite cu sarbatoarea iernii, dar care ne vor scoate din anonimat sufrageria pe tot parcursul anului. Putem opta pentru o canapea rosie, verde sau violet pe care sa o asortam foarte usor cu podoabele din bradul de Craciun. Putem,  de asemenea, sa alegem albul, foarte popular si in tendintele de anul viitor si sa-l punem in valoare cu accesorii si decoratiuni viu colorate.

Pentru armonie si bun gust  vom regasi culoarea puternica a canapelei pe covor, pe masuta de cafea sau pe draperii, dar si in decoratiunile alese pentru bradul de Craciun. De asemenea, daca mergem pe varianta eleganta, un covor argintiu sau auriu si cateva perne decorative in aceleasi nuante vor schimba imediat aspectul canapelei. Instalatii de luminite de toate formele, asezate pe pervazul geamului nu trebuie sa lipseasca, iar pentru masa de dining un candelabru impunator este alegerea perfecta.

Related posts

Primul episod din emisiunea Caminul de 5 stele

Adina Meyers

Despre ”Limbajul Florilor”, colecția de bijuterii dedicată iubirilor ascunse semnată de un împătimit al naturii, designerul de ” fine jewellery”, Aex Monroe

Adina Meyers

Trucuri pentru utilarea si mobilarea spatiului de birou

Adina Meyers