Amenajari case Amenajari Interioare

Casă în apropierea Bucureştiului cu aspect british

Chiar dacă face parte dintr-un cartier rezidenţial cu vile tip, casa din imagini nu duce lipsă de personalitate. A putut fi customizată după bunul plac al proprietarilor, care, de altfel, sunt autorii proiectului de design interior şi al grădinii.

Familia este formată din patru membri (părinţii şi două fete de 15, respectiv 11 ani), genul de oameni open-minded şi nonconformişti, cu un stil de viaţă extrem de ocupat, care caută pentru timpul liber o oază verde de linişte şi relaxare. 

Gazdele noastre doreau să-şi construiască o casă de weekend în apropierea Bucureştiului, dar totuşi suficient de departe, pentru a se deconecta de la agitaţia oraşului.

În 2015, în urma unui searching pe Internet, au descoperit complexul rezidenţial Flamingo Park din Corbeanca. „Drumul scurt prin pădure, vecinătatea altei păduri (Oracu), multiplele posibilităţi de activităţi în aer liber, naveta relativ scurtă până în Bucureşti, precum şi proiectul cu posibilităţi nelimitate de customizare au fost motivele care ne-au determinat să alegem această variantă.”

Au achiziţionat locuinţa în faza de proiect, iar un an mai târziu aceasta era gata.

Au optat pentru o vilă cu trei niveluri (P + E + M), ce face parte dintr-un ansamblu Townhouse (quadruplex) cu vedere spre parc. Customizarea s-a făcut de la nivel de proiect iar aproape toate finisajele interioare şi exterioare au fost alese de proprietari.

Citiţi mai multe despre cum a decurs construcţia şi amenajarea acestei casei în paginile revistei Casa Mea decembrie-ianuarie.

Text: Oana Voicu / Foto: Antonio Cioarek

Related posts

Și o garsonieră poate fi amenajată așa cum visezi

Adina Meyers

Amenajari in stil mediteranean

Adina Meyers

Geometrie simpla, pe malul marii

Adina Meyers