LifeStyle

Sony – Sisteme Home Cinema cu Blu-ray, mai usor de utilizat

Sony lanseaza cea mai intuitiva gama de sisteme home cinema Blu-ray, anuntand sapte noi modele create pentru a satisface orice nevoi de divertisment, de la set-up audio compact, simplu, pana la cele mai bune performante dorite de la un sistem la fel de usor de instalat si de utilizat.

Trei sisteme all-in-one se evidentiaza în seria de playere Blu-ray, datorita functiilor de top, precum redarea video Full 1080p HD video, upscalarea 1080p DVD, sunetul pe 7.1 canale – umpland spatiul cu sunet, nu cu boxe – si posibilitatea de conectare a boxelor-spate wireless. Alte patru sisteme combina functionalitatile player-ului Blu-ray™ BDP-S360 de la Sony cu sunetul surround, simplitate si performata sclipitoare.

Modelele BDV-E300 si BDV-E800W: putere de 1000W si cele mai noi functii pentru un Blu-ray Disc

Modelele BDV-E300 si BDV-E800W ofera o putere de amplificare de 1000W, prin tehnologia Sony S-Master. Ambele dispun de cele mai noi functii Blu-ray Disc, precum conexiune BD-Live, pentru continut si functii suplimentare, mod 24p cu paleta x.v.Colour, pentru vizionarea filmelor în culorile originale si codecuri Dolby TrueHD si DTS-HD MA cu sunet Digital Cinema de la Sony, pentru o imersiune totala în lumea cinematografiei.

Sistemele îmbunatatesc rezolutia DVD-urilor pana la o rezolutie aproape Full HD, dispunand de sunet pe 7.1 canale, pentru o experienta audio completa, fara a fi necesara prezenta multor boxe. Mai mult, un set-up de 7.1 este posibil prin kit-ul de upgrade wireless WAHT-SBP1, împreuna cu un amplificator si doua boxe suplimentare.

Modelul BDV-E300 de la Sony utilizeaza cinci boxe-satelit compacte pentru principalele canale si un subwoofer puternic, cu suport wireless pentru boxele-spate, prin amplificatorul optional WAHT-SA1.

Modelul BDV-E800W se remarca prin cele patru boxe principale pentru podea, pentru canalele frontale si din spate, cu acelasi subwoofer puternic si boxe-spate wireless, în pachetul standard.*

Sistemele sunt usor de utilizat si dispun, în acelasi timp, de performante extraordinare: tehnologia BRAVIA Sync de la Sony permite o manevrare foarte facila a sistemului Sony, cu ajutorul unei singure telecomenzi, sistemul Digital Cinema Auto Calibration configureaza sunetul singur, pentru a se potrivi în orice camera, în functie de pozitia elementelor din camera si a pozitiei utilizatorului. Conexiunea Digital Media Port de la Sony permite interconectarea unui iPod, a player-elor Walkman®, a telefoanelor mobile si a dispozitivelor stereo Bluetooth, permitand muzicii de pe dispozitivele portabile sa fie redate cu ajutorul sistemului.

BDV-Z7: sunet surround, mai simplu cu un sistem de boxe 2.1

Modelul BDV-Z7 beneficiaza de majoritatea facilitatilor de care dispun si cele doua sisteme prezentate anterior, dar într-un format diferit, elegant si compact, de sunet pe 2.1 canale, recreand un sunet surround extraodinar, cu ajutorul tehnologiei S-Force Front Surround Sony, ce permite redarea sunetului surround 5.1, fara nevoia unor boxe-spate. Sistemul este ideal pentru încaperile de mici dimensiuni, unde spatiul de depozitare a obiectelor este, în general, redus.

Cu o putere de 350W, conexiune BD-Live, mod 24p si x.v.Colour, redare video Full HD cu cele mai noi codecuri HD, rezolutie 1080p pentru DVD-uri, BRAVIA Sync si conexiune Digital Media Port, modelul BDV-Y7 reprezinta un sistem de performanta superioara, prezentat într-un format ultra-compact.

Patru sisteme în plus, bazate pe tehnologia player-ului BDP-S360

Modelul Blu-ray Disc BDP-S360 de la Sony reprezinta deja un punct de atractie pentru împatimitii divertismentului, iar acum, patru sisteme folosesc tehnologia acestuia, cu amplificare lina si boxe, pentru calitate audio home cinema de înalta calitate. Toate ofera o gama variata de functii, regasite si în sistemele de mai sus, dar cu si mai multa flexibilitate, gratie celor trei porturi HDMI pentru mai multe surse AV si posibilitatii mai variate de selectie a boxelor.

Modelul BDV-360FS este un sistem de 400W pe 2.1 canale, cu tehnologia S-Force Front Surround, în timp ce modelul BDV-360IS utilizeaza cinci boxe de dimensiuni extraordinar de reduse, cat o minge de golf, pentru a crea o experienta cu adevarat învaluitoare.

Modelul HTP-BD36SS reprezinta un sistem de 1000W, cu boxe-satelit compacte, wireless, permitand operatiuni fara cabluri pentru boxe-spate, cu un model de amplificator optional, în timp ce modelul HTP-BD36SF duce conceptul mai departe, adaugand patru boxe pentru podea, pentru canalele frontale si din spate.

 Modelele vor fi disponibile începand cu luna octombrie, în magazinele Sony Center, Altex, Domo, Flamingo (exceptand modelul BDV-Z7, disponibil doar în reteaua Sony Center). Modelul BDV-E300 va fi disponibil la pretul de 2.899 lei, BDV-E800W – 4.499 lei, iar BDV-Z7 – 3.299.

Related posts

Descopera stralucirea tenului in noile perle cu serumuri concentrate de la Clarena

Adina Meyers

Miele România anunţă rezultate remarcabile la sfârşitul primului semestru al anului 2011

Adina Meyers

Mihai Plaveti – Romanta florilor tarzii

Adina Meyers