Solutii Constructive

Soluții pentru un climat interior optim în timpul verii

Este anotimpul în care vrem să evităm căldura din interiorul locuinței cu orice preț, când suntem poate deranjați de prea multă lumină pe timpul zilei sau când ne dorim un somn liniștit în timpul nopții.

De aceea, ne-am gândit să îți prezentăm câteva soluții de ultimă generație care te vor ajuta la crearea climatului interior optim din mansardă, în perioada verii.

Vrei să eviți căldura în mansardă?

Acum este simplu, iar soluția nu include un aparat de aer condiționat.

Protejează-te împotriva supraîncălzirii folosind rulouri exterioare parasolare. Cele de la  VELUX (potrivite ferestrelor VELUX) reduc căldura, fără a obstrucționa însă aportul de lumină, fiind fabricate din material transparent, tip plasă. Aceste parasolare pot reduce căldura cu până la 5°C și mențin o ambianță interioară plăcută pe tot parcursul zilei.

Aerisește, dar nu lăsa căldura să intre

Trage parasolarul peste fereastra VELUX, dar ține fereastra deschisă.

Cu fiecare respirație, nivelul umidității din spațiile interioare crește. Pentru a menține un climat interior optim, este necesar să ventilezi încăperile de patru ori pe zi. În acest fel, controlezi umiditatea și împrospătezi aerul pe care îl respiri. Avantajul ruloului parasolar VELUX este că el acționează, chiar dacă fereastra este deschisă.

Întuneric, chiar și în miezul zilei

Este efectul unui rulou opac VELUX care con­trolează cantitatea de lumină pe timpul zilei. Întrucât întunericul este cheia unui somn liniștit în timpul nopții sau a unui pui de somn revigorant din timpul zilei, rulourile opace VELUX creează cli­matul perfect pentru odihnă, oricând dorești. Ruloul are șine glisante, iar materialul opac este disponibil în 24 de culori și modele diferite. Poți cumpăra online pe veluxshop.ro, unde livrarea este gratuită.

Vrei lumină, dar nu foarte puternică?

Lumina ideală echivalează cu cantitatea optimă pe care o poți ajusta cu ajutorul rulourilor în funcție de nevoile personale și intimita­tea dorită. Oricare ar fi stilul de amenajare al mansardei tale, cu siguranță vei dori să filtrezi lumina, să beneficiezi de intimitate și o ambianță plăcută. Soluția recomandată de noi constă în jaluzele sau rulourile decorative montate pe ferestrele VELUX. Acestea reduc sau filtrează fluxul de lumină din timpul zilei în funcție de dorințele tale, iar colecția de peste 100 de culori și modele este toto­dată elegantă și decorativă. Vezi colecția pe veluxshop.ro.

Vrei confort deplin?

Combinând rulourile exterioare parasolare cu cele interioare, asiguri cel mai bun control al căldurii și temperaturii 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Vezi gama completă de soluții pe velux.ro și fii la curent cu noutățile pe facebook.com/VELUX.

 

 

 

Related posts

Acceseaza serviciile de iarna pentru curatat cos fum realizate de specialistii IgienaServ.ro

Adina Meyers

Cum alegi caloriferele potrivite pentru casa ta iarna aceasta?

Adina Meyers

Un nou showroom Pinum, inaugurat la Iași

Adina Meyers