LifeStyle

Silence Force Multi-Cyclonic de la Rowenta – singurul aspirator care combină performanţa absolută cu cel mai înalt nivel de silenţiozitate

Când ne planificăm activitățile zilnice, fie cele din viața personală ori profesională, ne dorim performanțe absolute la orice nivel. Soluțiile inovatoare dezvoltate de specialiștii Rowenta în curățenie ne ajută să obținem rezultate excelente în interiorul propriului cămin.

Silence Force Multi-Cyclonic de la Rowenta este singurul aspirator care îmbina performanţa excepţională a sistemului multi cyclonic cu cel mai înalt nivel de silenţiozitate. Cu o putere de aspirare de 750W, Silence Force Multi-Cyclonic este la fel de eficient precum modelul anterior de 2100W, dar cu un consum de energie redus de până la 50%.

The sound of silence

Silence Force Multi-Cyclonic este proiectat pentru a fi cel mai silențios aspirator din categoria sa, înregistrand doar 68 decibeli la putere maximă. Dacă ne gândim că o șoaptă măsoară în jur de 20 de decibeli, este lesne de înteles performața ce stă la baza tehnologiei Silence Force Multi-Cyclonic. Fiecare componentă a aparatului a fost gândită pentru a obține maximum de putere, utilizând tehnologia Rowenta de reducere a zgomotului: motor suspendat și izolat ce minimizează vibrațiile, cap de aspirare special optimizat, mâner acustic.

Performanța absolută în cel mai silențios aspirator

Tehnologia MULTI-CYCLONIC asigură un proces de separare a aerului de praf în două etape: aerul este aspirat și centrifugat în ciclonul central, trecând apoi prin cele 4 cicloane laterale. Astfel, 99% din praful aspirat a fost eliminat complet. Procentul de 1% rămas este apoi direcționat către alte trei niveluri de filtrare: spumă, filtru din metal pentru micro particule și un filtru HEPA13 -acesta purifică aerul evacuat și elimină până la 99,95% din alergeni.

Silence Force Multi-Cyclonic are o capacitate de stocare a prafului de 2 litri, iar datorită sistemului exclusiv de gestionare a prafului aspirat CLEAN EXPRESS ERGO, containerul este golit în doar trei pași simpli: uşor de îndepărtat, uşor de manevrat prin apăsarea unui buton, uşor de golit.

Dincolo de performațele tehnologice, Silence Force Multi-Cyclonic de la Rowenta are culori trendy, design practic și un set de accesorii compus din perie Ergo Comfort Silence pentru suprafețe dure și covoare, perie pentru parchet, duză pentru spații înguste, perie pentru mobilă și perie integrată Easy Brush.

Rowenta lansează primul Facebook Messenger Chat Bot asociat unui brand din România

Chat Bot–ul sau “Aspirajutorul Rowenta” (http://m.me/AspirajutorulRowenta) este un serviciu care oferă asistență în alegerea unui aspirator Rowenta, într-un mod social media friendly. Chat bot-ul are asociată personalitatea unui robot vorbăreț, simpatic, expert în tehnologie, dar puțin naiv în alte subiecte, ceea ce îl face amuzant. Personalitatea lui reiese din dialogurile distractive presărate în timpul conversației, cât și din identitatea lui vizuală. Este foarte sociabil, te salută și te întreabă „ce mai faci?”, se „scurtcircuitează” dacă îi vorbești urât și își ia la revedere în multe feluri.

Funcționalitatea chat bot-urilor este disponibilă la nivel internațional începand cu luna aprilie 2016. “Aspirajutorul Rowenta” este un proiect ongoing, noi funcționalități urmând să fie adăugate și în funcție și de feedback-ul utilizatorilor.

 

Related posts

Ce poți și ce nu poți consuma în timpul unei diete pentru a avea rezultate optime de slăbit

Adina Meyers

Grupul profine extinde unitatea de productie din Pirmasens

Adina Meyers

MD Architecture & Design contureaza magia sarbatorilor de iarna in restaurantul Fior di Latte

Adina Meyers