Solutii Constructive

Siguranta electronica a afacerilor din Romania este intretinuta de servicii pentru proiectare sisteme de securitate

Implementarea sistemelor de securitate si siguranta electronica reprezinta o optiune disponibila pentru constructiile noi, dar si pentru dezvoltarea, inlocuirea sau optimizarea sistemelor componente cladirilor existente in zonele rezidentiale.

Gestionarea detaliata a serviciilor de proiectare, executie si implementare sisteme de securitate vizeaza realizarea unui design care sa corespunda cerintelor clientilor si managerului de proiect al acestora.

Proiectare sisteme de securitate – Modele performante de organizare si administrare promovate de specialistii Helinick

Procesele de lucru din cadrul companiei Helinick sunt facilitate de modul de organizare a specialistilor angajati in misiunea companiei si de modul de administrare a echipamentelor implementate in urma serviciilor de optimizare si proiectare sisteme de securitate. 

Pentru asigurarea unui cadru sistematizat in care competentele, profesionalismul si eficienta sunt imbinate in 3 etape de lucru, specialistii Helinick iti asigura:

  • Servicii de identificare a vulnerabilitatilor infrastructurii cladirii ;
  • Identificarea functionalitii sistemelor de supraveghere si electronice existente si determinarea modului in care posibila absenta a acestora determina noi vulnerabilitati;
  • Identificarea si concentrarea pe solutii inteligente si complexe de optimizare a spatiului si functionalitatii unei cladiri ;
  • Servicii profesionale de proiectare, executie, montare si mentenanta.

Astfel, proiectele solicitate de catre clienti sunt finalizate conform termenelor stabilite (pe baza contract pentru costuri si calitate) prin colaborarea stransa cu toate departamentele implicate (Departamentul de Vanzari, Departamentul Tehnic, cel de Proiectare, Calitate, Achizitii si Logistica).

  • Procesul de executie si implementare

Din momentul receptiei solicitarilor clientilor parteneri, procesul de executie si implementare sisteme de securitate este demarat dupa identificarea solutiei tehnologice, presupunand transferul detaliat de informatii si competente care Departamentul “Project Management”.

  • Planificarea procesului de executie si implementare

Pe langa competentele echipelor de experti care fac parte din diferitele departamente implicate, procesul de executie si implementare se realizeaza cu ajutorul unei licente sofware cunoscuta ca referinta standard in desfasurarea, gestionarea si organizarea proiectelor “Oracle Primavera Project Management”. 

Prin intermediul acestui program, proiectele aflate in derulare, sub atenta monitorizare si supervizare a expertilor Helinick, sunt planificate inca din faza incipienta – ofertare – fiind apoi controlate pe toata durata executiei lor, pana la finalizare.

Managementul de proiect – O componenta esentiala implementarea sistemelor de securitate

Managerul de proiect este responsabil cu stabilirea cerintelor clientilor si cerintele tehnologice pentru implementarea si integrarea solutiei identificate, realizand acest lucru prin distribuirea sarcinilor de proiect fiecarui departament.

Managementul de proiect include 4 etape principale:

  • Initierea proiectului;
  • Planificarea proiectului;
  • Executarea proiectului;
  • Controlul si finalizarea proiectului.

Managementul de proiect necesita gestionarea mai multor aspecte, tinandu-se cont de certificarile profesionale specifice:

  • Gestionarea ariei de aplicatie a proiectului ;
  • Gestionarea timpului si a costurilor de executie si implementare, precum si a achizitiilor ;
  • Gestionarea calitatii care genereaza rezultate pozitive pentru fiecare proiect vizat (prin monitorizarea atenta de catre personalul avizat, dar si monitorizarea asistata de programe specifice) ;
  • Gestionarea resurselor umane implicate ;
  • Comunicare eficienta intre managerul de proiect si fiecare persoana implicata ;
  • Identificarea si manevrarea riscurilor si situatiilor generate de acestea.

Helinick.ro – Integrator de referinta pentru sisteme de siguranta electronica

Pentru proiectele solicitate de catre clienti, specialistii Helinick identifica solutiile necesare pentru optimizarea securitatii din cadrul cladirilor, pentru buna dezvoltare a oricarei afaceri.

Faptul ca aceasta companie dispune de echipe de specialisti (ingineri si tehnicieni calificati cu experienta) pentru fiecare aplicatie necesara, precum si de echipamente moderne care utilizeaza tehnologii de ultima generatie, pentru indeplinirea oricarei solicitari, determina intotdeauna cele mai eficiente rezultate.

Beneficiarii pot solicita servicii ulterioare de mentenanta pentru imbunatatirea constanta a conditiilor existente, pentru securitate electronica si fizica de la Helinick.ro

Date de contact

  • Sediul central Helinick – Str.Eraclie Arion, Nr.4 / Sector 1  / Bucuresti.
  • Telefon – 021 / 404 / 44 / 44
  • E-mail: office@helinick.ro

Related posts

Jaluzele integrate în sticlă, soluție de umbrire fiabilă

Adina Meyers

Prin noua gamă Sky Air A-series, Daikin își consolidează poziția de lider pe piața echipamentelor comerciale

Adina Meyers

Cu ce construim o casa ecologica

Adina Meyers