Practic

Si dormitoarele mai putin spatioase pot fi incapatoare

Chiar si cele mai mici dormitoare pot fi amenajate in asa fel incat sa satisfaca nevoile de depozitare. Iata 6 propuneri din care te poti inspira.

1. Opteaza pentru un pat prevazut cu spatiu de depozitare sau la care poate fi atasata o piesa de mobilier pentru depozitarea cartilor, revistelor, decoratiunilor etc.

2. Valorifica spatiul de langa tavan. O poti face prin montarea unor rafturi pentru depozitarea cartilor, revistelor, DVD-urilor etc.

3. Monteaza dulapuri in stanga, dreapta si deasupra patului. Astfel, salvezi din suprafata utila a dormitorululi, pe care o poti utiliza in alte scopuri sau pentru a te bucura de mai multa libertate de miscare.

4. Daca realizarea mobilierul pe comanda nu reprezinta o optiune interesanta pentru tine, cumpara un pat cu sertare. Oricum, spatiul dintre cadrul patului si pardoseala ramane, de cele mai multe ori, un spatiu neutilizat.

5. Foloseste spatiul din jurul ferestrei. O poti face prin montarea unui mobilier care sa acopere toata suprafata din jurul ferestrei, inclusiv cea intre fereastra si tavan. Aceasta varianta este ideala pentru dormitoarele foarte mici, care nu permit amplasarea unui mobilier standard de depozitare.

6. Confectioneaza o husa pentru pat care sa contina buzunare pentru depozitarea maruntisurilor. 

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Natura în interior sau pe terase, trendul sezonului în materie de decorare – FOTO

Adina Meyers

Balconul poate deveni locul perfect pentru amenajarea unui dressing

Adina Meyers

Super-curățenie cu aspiratoarele verticale Rowenta Clean & Steam

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe