Amenajari Interioare

Și cuptorul incorporabil te poate ajuta să pregătești preparate delicioase

Achizitia unui cuptor incorporabil este strans legata de stilul de viata, de retetele pe care le prepari, de frecventa cu care gatesti si utilizezi cuptorul. In functie de acestea, vei alege un cuptor cu programe simple sau unul cu programe complexe si curatare pirolitica.

Daca esti pasionat de pizza si de gatitul acesteia acasa, indicat pentru tine este un cuptor cu program presetat pentru prepararea pizzei si a painii.

La unele cuptoare, panoul de programare e reprezentat de un afisaj electronic care ofera toate informatiile legate de temperatura, timp, program presetat.

Cuptorul electric cu convector se remarca printr-o putere calorica mare, temperatura uniforma in interior, eroare pe termostat de cel mult 5˚C, posibilitatea de a avea program de autocuratare.

Cuptorul electric conventional se foloseste eficient pana la temperaturi de 120-140˚C. Daca se depasesc aceste temperaturi, mancarea se poate arde in partea de sus sau de jos, in functie de programul care a fost selectat.

Cuptorul pe gaz cu convector reprezinta cea mai buna solutie daca doresti sa nu renunti la alimentarea cu gaz. Trebuie mentionat ca temperaturile mai mari de 180˚C se ating intr-un timp mai lung decat in cazul alimentarii electrice.

Cuptorul pe gaz prezinta dezavantajul ca temperatura nu se distribuie uniform in interiorul cuptorului. Mai trebuie mentionat si ca erorile termostatului sunt destul de mari, la temperaturi de peste 180˚C. 

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Perdelele te pot ajuta și să delimitezi spațiile din casa ta

Adina Meyers

Trucuri de amenajare pentru a obține un living spațios

Adina Meyers

Sfaturi privind montarea de prize în mobilă

Adina Meyers