Home

Sfaturi utile pentru vopsirea peretilor

Vopsirea peretilor este o actiune relativ simpla, dar care, uneori, nu este executata corect. Daca suprafata ce urmeaza a fi vopsita este noua sau ai eliminat deja vechile finisaje, iata cum trebuie sa procedezi:

Intotdeauna zugraveste mai intai tavanele si abia apoi peretii. Astfel, orice picatura de vopsea care va cadea nu va murdari o suprafata proaspat vopsita.

Nu incepe vopsirea nici din partea de sus, nici din partea de jos a peretelui, ci din interior. In felul acesta eviti imperfectiunile, care apar atunci cand vopseaua nu poate fi distribuita cum trebuie inspre tavan sau podea. 

Citeste si: Zugravirea peretilor interiori cu vopsea lavabila

Nu uita sa acoperi bine pardoseala inainte de a te apuca de treaba.
Demonteaza caloriferele, pentru a zugravi si suprafata din spatele acestora.

Citeste si: Cum alegi vopseaua lavabila

Protejeaza prizele si intrerupatoarele de urmele de vopsea cu scotch de hartie sau foloseste o pensula mica si plata pentru a vopsi in jurul lor fara a le murdari.
Citeste intotdeauna indicatiile de pe cutia de vopsea. Acolo gasesti informatii despre numarul necesar de straturi de vopsea, despre timpul de uscare si eficienta.

Related posts

Unu din trei angajatori continuă recrutările la fel ca înainte de epidemie. Domeniile cu cele mai multe joburi disponibile

Adina Meyers

Ce drepturi avem atunci când mergem cu mașina în service? Tot ce trebuie să știi!

Adina Meyers

Trend pandemic: corporatiştii preferă spaţiile mari şi noi

Adina Meyers