Inainte de toate, amenajarea unei camere pentru copii implica multa rabdare, imaginatie, gandire in perspectiva, dar si pasiune. De ce? La varste fragede, princhindeii sunt pretentiosi si vor sa isi impuna punctul de vedere cu privire la orice subiect, ceea ce inseamna ca pot avea un cuvant de spus si atunci cand vine vorba despre propria camera. Pentru a pune in aplicare atat gusturile micutilor, cat si aspectele ce tin de functionalitate, este important sa fie respectate cateva reguli simple, dar care au un efect surprinzator.

De cele mai multe ori, parintii sunt tentati sa decoreze camera copilului cu nuante cat mai colorate, clasicele roz (pentru fetite) si albastru (pentru baietei) fiind inca prezente in mintea multor persoane. In ciuda asteptarilor, specialistii in design interior recomanda ca o astfel de incapere sa fie aranjata in functie de personalitatea juniorului si, in plus, sa il ajute sa se simta cat mai confortabil.

Un alt sfat demn de luat in seama face referire la spatiile de depozitare. Pe masura ce cresc, copiii strang multe lucruri, asa ca au nevoie de locuri in care sa le tina. Un pat cu sertare ascunse, un sifonier spatios sau un birou incapator sunt doar cateva dintre piesele de mobilier utile in acest sens.

Iata trei site-uri care te pot ajuta sa alegi produsele ideale pentru amenajarea camerei copilului tau!

eMenatwork – Printre cele 5000 de articole pe care le pune la dispozitia clientilor sai, de la materiale de constructii si finisaje, instalatii de incalzire, garduri, pana la obiecte sanitare, parchet, mochete, usi, vopsea sau corpuri de iluminat, magazinul online eMenatwork are in stoc o gama variata de modele de tapet ideale pentru cei mici. Colorate, cu imprimeuri amuzante si personaje din desene animate, acestea reprezinta o piesa de rezistenta si ofera un aspect placut incaperii. Indiferent de varianta de tapet pentru camera copilului de la eMenatwork, toate acestea sunt lavabile si pot fi curatate cu un burete usor umed, pentru a rezolva rapid problema in cazurile in care juniorul a desenat pe pereti.

Acaju – Datorita experientei de peste 10 ani in domeniul productiei de mobilier, Acaju a castigat increderea oamenilor din toata tara, dovada fiind cele 30.000 de comenzi onorate cu succes de-a lungul timpului. Firma ofera modele diversificate de saltele potrivite pentru copii, in functie de varsta, inaltimea si greutatea celui mic avand disponibile saltele cu memorie, ortopedice sau superortopedice. In plus, Acaju vine in intampinarea clientilor cu oferte speciale la canapele, paturi si coltare realizate din materiale de cea mai buna calitate, care sa reziste si sa isi pastreze caracteristicile odata cu trecerea anilor.

Culoarea ta – Daca nu te-ai hotarat inca ce stil vrei sa abordezi in camera copilului, ce culori sa alegi si cum sa amenajezi incaperea astfel incat sa indeplineasca toate cerintele si asteptarile tale, poti apela la ajutorul expertilor de la Culoarea ta. Aici poti gasi articole interesante si recomandari venite din partea unor arhitecti tineri si foarte pasionati, cu privire la ultimele tendinte in materie de design interior. De asemenea, pe site sunt disponibile sfaturi si idei de amenajari living oferite de Culoarea ta, precum si pentru dormitor, hol, baie sau bucatarie.

Tinand cont de informatiile prezentate mai sus, ai toate sansele sa transformi decorarea camerei copilului tau intr-o experienta foarte placuta si usoara!

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Cum să-ți aranjezi mobila în living – câteva trucuri importante

Adina Meyers

Cum aduci mai multă culoare în bucătărie

Adina Meyers

10 Lucruri utile de care ai nevoie în garajul tău 

Adina Meyers