Fascinati de traiul simplu si frumos al comunitatilor traditionale, de linistea si serenitatea pe care le ofera locuirea aproape de natura, avand insa certitudinea sigurantei, gazdele noastre au ales complexul rezidential Flamingo Park din Corbeanca, iar acum traiesc intr-o mare familie.

Situata la 30 de kilometri distanta de Bucuresti, Corbeanca este o zona unde noul se intrepatrunde cu vechiul, caci, desi satul s-a dezvoltat foarte mult dupa anii ´90, locul pastreaza inca farmecul vietii traditionale, de la tara.

Proprietarii, o familie cu trei copii, au ales acest loc in primul rand pentru ca este ferit de poluare, caci cele trei paduri care inconjoara satul constituie un filtru natural impotriva zgomotului si noxelor.

In plus, dupa anul 2000, zona a devenit exclusivista, fiind cautata de oameni cu un anumit nivel de trai, care au dorit sa fie mai aproape de natura, pastrandu-si totodata standardele de viata. „Rar intalnesti un loc atat de linistit si de natural, care sa fie in acelasi timp aproape de tot ceea ce ai nevoie. 

Prezentarea locuintei o gasiti in revista Casa Mea din aprilie 2016. 

Related posts

Amenajare de la zero într-un apartament vechi

Adina Meyers

Amenajare care valorifica toate spatiile

Adina Meyers

Mic ghid de alegere a unei hote incorporabile perfect adaptate nevoilor utilizatorului

Adina Meyers