Amenajari case Amenajari Interioare

Sentimentul de liniste si calm, la el acasa

Fascinati de traiul simplu si frumos al comunitatilor traditionale, de linistea si serenitatea pe care le ofera locuirea aproape de natura, avand insa certitudinea sigurantei, gazdele noastre au ales complexul rezidential Flamingo Park din Corbeanca, iar acum traiesc intr-o mare familie.

Situata la 30 de kilometri distanta de Bucuresti, Corbeanca este o zona unde noul se intrepatrunde cu vechiul, caci, desi satul s-a dezvoltat foarte mult dupa anii ´90, locul pastreaza inca farmecul vietii traditionale, de la tara.

Proprietarii, o familie cu trei copii, au ales acest loc in primul rand pentru ca este ferit de poluare, caci cele trei paduri care inconjoara satul constituie un filtru natural impotriva zgomotului si noxelor.

In plus, dupa anul 2000, zona a devenit exclusivista, fiind cautata de oameni cu un anumit nivel de trai, care au dorit sa fie mai aproape de natura, pastrandu-si totodata standardele de viata. „Rar intalnesti un loc atat de linistit si de natural, care sa fie in acelasi timp aproape de tot ceea ce ai nevoie. 

Prezentarea locuintei o gasiti in revista Casa Mea din aprilie 2016. 

Articole similare

O noutate pe piata din Romania: mașina de spălat rufe de la Miele cu uscător încorporat și dozare automată a detergentului

Adina Meyers

Cum să transformaţi defectele unui spaţiu în avantaje

Lucia Lazar

Curtea surprinzatoare a unei case din Australia

Adina Meyers