Amenajari Interioare Decor

Schimbă aspectul întregii case cu un covor potrivit! Îl vei găsi la Faria

De foarte multe ori ni se pare că încăperile din casă capătă uneori un aspect anost și că neapărat trebuie schimbat ceva. Din această privință, putem spune că ai nimerit în locul potrivit! Poți veni oricând cu ceva nou în încăpere, fără să fie necesar să achiziționezi o altă mobilă sau chiar să zugrăvești. Schimbă aspectul întregii case cu un covor potrivit!

În cazul în care te-ai hotărât că e timpul să adaugi un plus de noutate într-o cameră, pe hol sau în bucătărie, covoarele sunt ideea bună. Faria îți pune la dispoziție o gamă largă de covoarepentru majoritatea camerelor din casă, apartament, intrare sau chiar pentru holurile de legătură. În plus, poți achiziționa și traverse pentru diferite clădiri. 

Gama variată de covoare include sute de produse în materie de bucătărie, cameră, covoare pentru camera copiilor, covorașe de intrare, covorașe de scări sau traverse. Fiecare dintre ele au diferite dimensiuni și pot fi poziționate în mai multe feluri. De asemenea, poți opta și pentru o lățime diferită a traverselor. Calitatea înaltă a produselor va face față cu ușurință și în holurile sau spațiile cu trafic intens. 

Materiale diverse pentru fiecare preferință!

Pe site-ul faria.ro, la secțiunea de covoare ai la dispoziție multiple materiale, combinate sau în proporție de 100%. Materialele pot fi fibră de cocos & cauciuc, poliester & polipropilenă, acril, bumbac, iută, lână, mătase artificială, microfibră, cauciuc natural, polietilenă, poliamidă, sintetic Heat-Set și sintetic BCF, ori poți alege doar material sintetic. 

În funcție de locul în care le amplasezi, fiecare material este corespunzător unui anumit mediu. Spre exemplu, covoarele care au cauciuc pe spate pot fi amplasate la intrare, acolo unde mediul s-ar putea să fie umed. Alege covorul în funcție de locul unde îl vei pune, deoarece va conta foarte mult la curățarea lui, dar și la modul în care se mișcă. 

Varietatea de articole precum covoarele este potrivită pentru orice preferință. Fie că vrei un covor nou în dormitor și vrei să alegi unul elegant, fie că ai nevoie de un aspect vintage în sufragerie sau de ceva colorat în camera copilului, în orice caz te vei bucura de unele dintre cele mai bune produse. 

Adaugă un plus de culoare balconului sau terasei!

Dacă îți dorești să transformi un loc oricât de mic ar fi într-unul de vis, mocheta de exterior este alegerea perfectă! Mochetele de exterior de tip gazon sunt excelente pe terase sau pe balcon. În plus, poți achiziționa acest tip și dacă ai o afacere din domeniul HoReCa. 

Mochetele care imită iarba sunt ideale pentru sezonul estival, mai ales în spațiile unde iarba naturală nu este întocmai la îndemână. Acestea rezistă la razele soarelui și le poți folosi la terasă/balcon închis sau deschis. De asemenea, au o rezistență înaltă și la umezeală. 

Covorul potrivit pentru camera copilului – tot la Faria îl găsești 

Implicit când vine vorba de cei mici camera lor, decorul acesteia implică muncă migăloasă. Pentru că aici este universul lor, pentru că aici este o lume magică pe care o creezi, covorul este și el parte din lista de decorațiuni importante. De la Faria pot fi alese covoarele cu imprimeu vesel, colorate în fel și chip.

În funcție și de decorul deja creat, covorul ales poate fi cel cu personajele amuzante din desenele animate sau cu super eroi. În principal accentul cade pe culoare și pe combinații de culori.

Faria îți oferă posibilitatea de a achiziționa o gamă variată de produse în materie de covoare, traverse și mochete. Ai ocazia de a schimba oricând aspectul încăperilor din casa ta!

Contact: comenzi@faria.ro

Related posts

Bucataria sau varietatea suprafetelor

Adina Meyers

Vrei sa te relaxezi? Uite cum alegi cea mai buna cada de baie cu hidromasaj

Adina Meyers

Un singur cuier, 3 abordari diferite

Adina Meyers