LifeStyle

S-a lansat o noua colectie CYBEX pentru parintii care iubesc moda, extravaganta si siguranta

Infiintat in 2005, Cybex a atras parintii inca de la inceput prin calitate, design, eleganta si siguranta, iar acum vine cu o noua colectie numita “Values for Life”.

 

Dragostea, respectul, puterea si increderea sunt valorile pe care cei mai multi parinti le transmit copiilor lor inca de la o varsta frageda. In acelasi asentiment este si brand-ul Cybex care isi ghideaza colectiile catre tot ce inseamna design, siguranta si functionalitate.

Mai mult, prin noua colectie “Values for Life”, Cybex si-a impartit culorile carucioarelor si accesoriilor in functie de cuvintele cheie alese, astfel Rosu a fost folosit pentru Dragoste, Verde pentru Respect, Albastru pentru Incredere si Negru pentru Putere.

Nu numai ca este un brand iubit de vedetele internationale care isi plimba copiii in produsele Cybex (Gwen Stefani, Irina Shayk, Shakira etc), dar le-a cucerit si pe Adelina Pestritu, Catalina Grama si Laura Cosoi, care au ales produsele Cybex pentru copiii lor.

Noua colectie CYBEX Values for Life va fi in curand disponibila si in mgazinele de specialitate din Romania, precum TatiCool Shop, ErFi si Bebe Supermarket.

Articole similare

Supa de conopidă – o supă sănătoasă și gustoasă

casamea.ro

Clinica de psihologie Dr. Ion Duvac a inchiriat o vila istorica, de 820 mp, in zona Cismigiu

comunicat de presa

Alergăm și donăm pentru copiii familiei Bogza

comunicat de presa

1 comment

Zgynmtu 15 April, 2020 at 10:06 pm

Nor hebrews run in behalf of generic viagra online canadian pharmacy tuning at a order sildenafil

Reply

Lasă un comentariu