LifeStyle

Jubile Catering: vara asta se poartă petrecerile în grădină cu aer exotic și meniuri personalizate

Jubile Catering recomandă pentru acest sezon petrecerile în grădină cu aer exotic, un decor pe care îl puteți obține ușor cu ajutorul plantelor și a fructelor exotice, pe care să le folosiți ca ornamente sau la crearea unui platou excentric. Iar ca petrecerea să fie una memorabiă, oferă-le invitațiilor elemente noi și în meniu. Așadar, nu trebuie să vă lipsească punctele de atracție dulci: Ice Cream Bike și Candy Bike, Burger Bar-ul pentru pofticioși sau Lemonade Bar-ul pentru a vă răcori cu băutura preferată a verii.

Bicicletele multifuncționale: Ice Cream Bike și Candy Bike sunt mixul ideal pentru a vă îndulcii invitații cu un desert spectaculos.  Conceptul de Ice Cream Bike integrează design-ul elegant al bicicletei cu bucuria unui bar de înghețată. Aromată și atent preparată, înghețata este realizată artizanal și poate fi personalizată dintr-o multitudine de ingrediente: jeleuri, bomboane M&M, Marshmallow, topping de ciocolată sau diferite tipuri de fructe.

Candy Bike-ul îi cucerește atât pe cei mici cât și pe cei mari cu deserturi realizate artizanal, în laboratorul propriu, fiind o adevarată încântare vizuală și gustativă.

La o petrecere în grădină nu lipsesc nici momentele de live cooking, fie că este vorba de desert sau barbeque. Dessert live cooking station creează un adevărat “spectacol”, cu deserturi interesante, preparate chiar în fața invitațiilor: Banane flambate (Bananas Foster), Cherry Jubilee, Crep Suzette, Peach Melba sau Melon Glace. Cel mai delicios barbeque live vine în fața invitaților prezentat într-un show live, interactiv, cu o abundență de arome și diferite tipuri de carne.

Burger Bar-ul este în topul preferințelor și câștigă podiumul pentru mai apreciat preparat, fie că este de vită, pui sau pește. În chiflă pufoasă și rumenă, dar şi în combinații ingenioase de ingrediente și sosuri, aceștia vor face cu siguranță deliciul invitaților. 

Iar pentru cei care au un stil de viață sănătos, Jubile Catering propune o alternativă nutritivă, practică și atractivă – Salad Bar-ul, cu variate de ingrediente proaspete: legume, semințe, sâmburi, muguri, germeni, precum și plante aromatice, proaspete.

Lemonade Bar vă răcorește cu băutura preferată a verii într-un cadru atractiv, prezentat într-un dispenser special pentru limonada și un decor completat de coșuri cu fructe proaspete.

“Este deja al doilea an în care le oferim clienților noștri o serie de produse și servicii dedicate petrecerilor în aer liber. Cererile constante pe care le-am avut anul trecut ne-au determinat să ne completăm serviciile și produsele cu o nouă locație, Jubile Concept, cu gradina generoasă și piscină pentru petrecerile în aer liber.”, spune George Ciaușu, manager Jubile Catering. 

În această vară, Jubile deschide o nouă locație în zona de nord a Bucureștiului: 5 saloane noi care pot găzdui evenimente variate, cu grădină și piscină pentru petrecerile în aer liber, astfel încât experiențele tale să fie complete și personalizate în cel mai mic detaliu.

Related posts

Premiera „Actrițele” va avea loc pe 20 septembrie!

Adina Meyers

Jubile Concept, o nouă locație cu piscină și gradină pentru evenimente private

Adina Meyers

Grand Prix Nova anunţă selecţia participanţilor la cea de-a şasea ediţie a Festivalului

Adina Meyers