Solutii Constructive

Rolete exterioare pentru ferestre de mansardă – perfecte pentru orice anotimp

Fie că temperaturile din termometre cresc sau scad, locuința ta necesită atenție și o echipare eficientă, pentru a face față cu succes intemperiilor de pe parcursul anului. Acoperișul este un element important al casei, iar dacă ai deja instalate ferestre de mansardă, află că ai nevoie de accesorii prin care îți poți asigura confortul în spațiul locuit,  indiferent de anotimp. Roletele exterioare VELUX sunt alegerea perfectă pentru orice condiții, fiind utile pentru evitarea supraîncălzirii pe timpul verii, cât și pentru o bună izolare în timpul iernii. Iată ce trebuie să știi despre acestea:

 

5 funcții – accesoriul perfect pentru ferestrele tale de mansardă

Ferestrele de mansardă surprind spațiul de sub acoperiș prin lumina naturală și căldura soarelui, însă pentru a te bucura de un confort sporit în noua încăpere creată ai nevoie de accesorii potrivite pentru acestea. De aceea, accesorizează-le cu rolete exterioare VELUX.

 

1. Te protejează împotriva intemperiilor

Roleta se va rula și va acoperi complet fereastra de mansardă, iar materialul din care este fabricată – aluminiu umplut cu spumă poliuretanică – o face foarte rezistentă în caz de intemperii – ploaie torențială, grindină, vânt puternic. Având în vedere capriciile vremii din ultima perioadă, ar trebui să fii pregătit și pentru astfel de situații. De asemenea, cu ajutorul lor, îți poți păstra locuința în siguranță, fiind o soluție eficientă împotriva intrărilor prin efracție.

 

2. Controlează total lumina

Te deranjează soarele din timpul zilei sau pur și simplu vrei să ai intimitate? Roletele asigură cel mai bun control al luminii timp de 24 de ore pe zi. Mai mult, produsul arată și foarte bine, fiind premiat pentru design-ul său atractiv și modul elegant în care se integrează în acoperișul casei.

3. Controlează căldura

În sezonul cald, roletele sunt cele mai potrivite accesorii deoarece reduc căldura din mansardă cu până la 94%. În zilele în care razele soarelui sunt prea puternice, acestea vor controla eficient cantitatea de lumină naturală pe care o dorești în încăpere. Astfel, te poți bucura atât de o atmosferă plăcută pentru relaxare, cât și de un efect de întuneric complet pentru un somn odihnitor.

4. Izolează termic

Cum sezonul rece își face simțită prezența, roletele exterioare sunt cea mai bună alegere. Roletele, datorită materialului din care sunt fabricate, vor îmbunătăți cu până la 17% izolația termică, reducând, în același timp, pierderile energetice din cămin.

5. Izolează fonic

Protecția fonică este o cerință din ce în ce mai necesară, mai ales în zonele urbane, unde traficul este o problemă serioasă. Roletele sunt de real ajutor în astfel de situații. Zgomotele provocate de ploaie sau grindină sunt, de asemenea, atenuate.

Disponibilă în variantă cu acționare manuală, solară sau electrică, roleta exterioară VELUX se potrivește oricărui tip de acoperiș și completează perfect ferestrele de mansardă VELUX. Atunci când nu este folosită, roleta poate fi ascunsă, cu ușurință, în caseta superioară. De asemenea, este compatibilă cu noul kit de control climatic VELUX ACTIVE, iar astfel poate fi gestionată în timp real, chiar de propriul smartphone, pentru a te asigura că în locuința ta este un climat interior sănătos.

Dacă te-ai hotărât să îți echipezi eficient ferestrele de mansardă VELUX, descoperă roletele exterioare aici și cere consultanță gratuită pe www.velux.ro.

Related posts

Un acoperiș perfect funcțional și estetic

Adina Meyers

Vrei o casa sanatoasa? Trateaza corect fatada!

Adina Meyers

LET’S TWIST AGAIN

Adina Meyers