LifeStyle

Roca invita arhitectii sa reinventeze baile Bibliotecii Centrale Universitare

Data limita de depunere a proiectelor este 20 mai 2013. Pe langa premii (3000 EUR* – Locul I, 1000 EUR – Locul al II-lea, 500 EUR – locul al III-lea), arhitectul castigator va avea si placerea de a realiza proiectul pe perioada verii. Concursul este sustinut de revista Zeppelin, iar regulamentul complet este disponibil la www.e-zeppelin.ro si pe http://ro.roca.com.

Juriul este format dintr-un grup de experti, designeri de concept in domeniul obiectelor si al interioarelor de bai contemporane, ce fac parte din Roca Innovation Lab Barcelona. In acest laborator lucreaza echipe trasndisciplinare si multiculturale, cautand zi de zi, noi idei si viziuni care sa imbunatateasca experienta spatiului de baie.

Pentru participarea la concurs, arhitectii vor folosi softul gratuit de arhitectura DibaNext, disponibil la www.dibanext.com. Participantii vor construi doua bai complet echipate, folosind orice produse Roca din colectiile de obiecte sanitare, baterii, accesorii si placi ceramice.

In jurizare  se va tine cont de criterii precum crearea unui spatiu cu un design pregnant, a unui caracter distinct, raportarea creativa la spatiul holului si al Aulei BCU, reprezentativitatea pentru un spatiu cultural de frunte in Bucuresti, folosirea creativa a materialelor, intelegerea tuturor posibilitatilor oferite de gamele de obiecte si materiale puse la dispozitie de Roca, compatibilitatea solutiilor alese cu caracterul public al spatiului, atentia generala pentru detalii si originalitatea abordarilor de design.

Concursul este sustinut si promovat de revista Zeppelin, regulamentul complet este disponibil la www.e-zeppelin.ro, sectiunea ”Concursuri” si pe www.ro.roca.com, iar inscrierile se pot face la office.ro@ro.roca.com.

*Pentru partea de concept rezultata imediat dupa concurs castigatorul va primi 1500 euro, iar 1500 reprezinta partea de contract pentru detalierea solutiei si urmarirea executiei.

 

Related posts

Lemn si aluminiu, o combinatie inedita

Adina Meyers

În plină ascensiune pe piață: VELUX România, lider în ferestre de mansardă, are un nou sediu!

Adina Meyers

Festivalului International de Statui Vivante, a II-a editie sub semnul lui Caragiale!

Adina Meyers