LifeStyle Retete

Reţetă de post: supă de varză

Reţetă supă de varză

Timp preparare: 10 minute

Timp de gatit: 30 minute

Durata totala: 40 minute

Portii: 4

Ingrediente:

2 kg de varză

2 morcovi

sucul de la 1 lămâie

1 rădăcină mare de ţelină

2 linguri de pastă de susan

sare

boia de ardei

Instructiuni:

Varza se taie mărunt, ca pentru salată. Se dă rădăcina de ţelină prin răzătoare (pe partea cu orificiile mai mari). Se pun să fiarbă aproximativ 20 de minute în apă cu sare. în continuare, se adau¬gă morcovii daţi prin răzătoare şi se lasă la fiert încă 5 minute. Se amestecă pasta de susan (tahini) împreună cu sucul de lămâ¬ie, picurând puţin lichid din supă şi continuând să se amestece, după care se toarnă în cratiţă şi se lasă să dea încă 2-3 clocote. Supa de varză se serveşte cu puţină boia de ardei.

Reteta preluata de pe www.crestinortodox.ro

Related posts

Bosch lanseaza „Dremel – Carte pentru Inspiratie”

Adina Meyers

ALIRA – Noul vin ce imbina experienta din Bordeaux cu tinutul dobrogean

Adina Meyers

TEKA – Varietate de forme inovatoare

Adina Meyers