LifeStyle

Restaurantul St. George din Centrul Vechi are un nou bucatar Chef

Resturantul St. George, unul dintre primele restaurante deschise in Centrul Istoric al Bucurestiului, in urma cu opt ani, si-a prezentat noul bucatar, Chef  László Szabolcs, cunoscut expert in arta culinara, cu specializare pe mancaruri cu specific unguresc, dar si bucatarie fusion.

László Szabolcs este bucatarul care transforma fiecare platou de mancare intr-o mica opera de arta. Putini stiu ca ar fi trebuit sa fie artist plastic, dar din fericire pentru papilele noastre gustative a ales arta gastronomiei. Cartea de vizita a Chef-ului László Szabolcs este bogata:  in domeniul culinar, a pornit din Targu Mures, unde a deprins primele secrete ale bucatariei unguresti, apoi a ajuns in Bucuresti, unde a lucrat pentru cateva dintre cele mai mari resturante din tara. S-a specializat la restaurantul Mica Elvetie, sub indrumarea lui Jakob Hausmann, cel care l-a si nominalizat pentru Brigada Alba (cea mai veche asociatie mondiala a bucatarilor si cofetarilor).

Sub conceptul „Calatorie printre pasiuni”, sustinut cu ajutorul comunitatii „Urmeaza-ti Pasiunea!” si a celor care apreciaza bucataria ungureasca, evenimentul a fost marcat de un show culinar in aer liber, pe terasa restaurantului, in fata a aproximativ o suta de invitati.

Un show culinar deosebit, sustinut de noul Chef in aer liber, a facut deliciul invitatilor la eveniment, care s-au putut bucura de mancarea gatita chiar in fata lor.  Oaspetii s-au delectat cu gulas la ceaun, la foc de lemne si cu alte mancaruri delicioase, preparate direct pe roca vulcanica. Vinurile de la cramele ROTENBERG, provenind din podgorii si productii atent selectate, au acompaniat preparatele culinare. Variate si sofisticate, vinurile aduc si mai multa savoare meselor la St. George, facand din acestea o experienta care nu trebuie ratata.

De la aperitivele vegeteriene sau mancarurile consistente bazate pe legume si carne, cu sosuri fine, pana la deserturile rafinate,  noul meniu cuprinde tot ce va doriti pentru o masa in oras alaturi de cineva drag sau de oaspeti pe care vreti sa-i faceti sa se simta speciali.

Ambientul spatios al restaurantului completat de zona cramei, face ca restaurantul sa fie o optiune serioasa si pentru evenimente, fie ca este vorba de o petrecere privata sau de o petrecere a firmei.

Va asteptam cu drag!

Related posts

Reguli de amenajare pentru o grădină în stil franțuzesc

Adina Meyers

Pandemia și abilitățile de supraviețuire. Ce spun psihologii

Adina Meyers

Rowenta Clean & Steam Multi – curăță și redă prospețimea întregii locuințe

Adina Meyers