Amenajari case Amenajari Interioare

Renovare acoperis – Muzeu Furnica-Minovici

Este vorba despre Muzeul de Arta Veche Apuseana “Ing. Dumitru Furnica-Minovici”,  o cladire–institutie armonios construita, casa si colectia aflandu-se intr-un echilibru perfect, rod al multor schite facute de fondator si de arhitectul angajat, Enzo Canella.

Cladirea este monument arhitectonic, clasa A si a fost ridicata si finisata in 1942 de catre mesteri italieni, francezi, nemti sau austrieci. Pentru aceasta, ing. Furnica-Minovici a adunat mai intai obiectele. Muzeul a necesitat renovare, in special in ceea ce priveste acoperisul, ale carui tigle ceramice se potrivesc perfect cu caramizile, piatra si grinzile de lemn care se regasesc in arhitectura casei.

TONDACH Romania, companie recunoscuta pentru grija fata de traditiile si valorile societatii s-a implicat activ in renovarea acoperisului, acesta prezentand probleme care ar fi putut afecta valorile din interiorul casei. Solutia aleasa a fost, bineinteles, in concordanta cu materialele folosite initial, precum si cu arhitectura intregului imobil, si anume tigla tip solzi.

Articole similare

Decor tineresc pentru o vila moderna

Oana Voicu

Prima Casa dicteaza tranzactiile din cartierul Dristor

casamea.ro

Cum poți remedia de unul singur denivelările pereților interiori

casamea.ro

1 comment

Nemukbp 16 April, 2020 at 2:37 am

Thymol on Forbearing Loyalists In misgivings sildenafil citrate 50mg

Reply

Lasă un comentariu