Amenajari case Amenajari Interioare

Reduceri de pana la 70.000 Euro + TVA la apartamente noi cu 3 si 5 camere

La inceputul lunii decembrie ai ocazia sa-ti faci bagajele si sa te pregatesti de o noua aventura chiar in mijocul orasului, in complexul  NewTown  Residence.

Situat in zona Baba Novac, la 3 minute de statiile de metrou Dristor 1 si Dristor 2, complexul rezidential ofera spre vanzare apartamente noi cu 2, 3 si 5 camere, duplex-uri si penthouse-uri de dimensiuni diferite care sa se muleze perfect pe nevoile oricarei familii.

 In cele zece blocuri de cate 5 si 12 etaje finalizate in anul 2012, gradul de ocupare a ajuns la 92%, astfel ca peste 600 de familii s-au convins de avantajele complexului si ale zonei.

Ai atatea motive sa savurezi fiecare moment petrecut in casa ta, incepand de la spatiul  generos al camerelor si al terasei, apoi bucatariile sunt mobilate si utilate integral, iar baile complet amenajate. Beneficiezi de aer conditionat din fiecare camera, plus centrala individuala pe apartament si nu in ultimul rand intimitatea si securitatea complexului asigurata prin personal de paza si cartele de acces .

Te vor invidia toti prietenii pentru spatiile verzi amenajate din complex, o adevarata oaza de liniste si de bucurie si vei uita de stresul masinii si a caratului de bagaje multumita parcarilor private si a lifturilor spatioase.

Atat la subsol, cat si pe etaj sunt disponibile la vanzare boxe unde iti poti depozita toate lucrurile pe care nu le folosesti in mod curent si de care nu vrei sa te mai impiedici prin casa.

Cu asa terase spatioase nu iti ramane decat sa ii inviti pe cei dragi si sa dai drumul la petrecere. Supermarketul Billa din complex iti este la indemana, in caz ca ramai fara provizii chiar in toiul distractiei.

Complexul NewTown Residence este ideal pentru familii mari, care se vor bucura de apropierea parcului Titan (IOR), ba mai mult copiii se pot juca in curtea interioara a complexului sau la gradinita cu afterschool de la parterul blocurilor.

Si pentru ca tu sa te alaturi unor oameni mandri de stilul lor de viata, care se bucura in fiecare zi de intimitate, confort si siguranta unui camin in complexul NewTown, in aceasta perioada ti s-au pregatit oferte speciale cu reduceri de pana la 70.000 Euro +TVA la apartamentele de 3 si 5 camere. Anul acesta petrecerea de Craciun se muta pe terasa.

 

Complex NewTown Residence:

Str. Baba Novac Nr. 8A, Bloc A, Parter, Ap. 1

Sect. 3, Bucuresti.

Telefon: 021 324 27 80

Mobil: 0755 599 000

www.newtown.ro

 

 

Related posts

Interior în stil etnic: o explozie de culori

Adina Meyers

Integrata in peisajul urban al Bucurestiului

Adina Meyers

TIPS-uri pentru alegerea tapetului potrivit

Adina Meyers