LifeStyle

RAISANDRA, VICTORIOASĂ LA UN PRESTIGIOS CONCURS DE LA HOLLYWOOD: A LUAT PLACHETA DE CAMPION MONDIAL PE MUZICĂ ȘI 8 MEDALII

Raisandra a ieșit victorioasă la un prestigios concurs de la Hollywood! Talentata artistă a revenit în București cu opt medalii, dintre care patru sunt de aur și ne-a mărturisit în cadrul unui interviu oferit în exclusivitate cum s-a simțit la competiția care a avut loc în America, dar și că pregătește o colaborare cu artistul Romeo Johnson – a fost profesorul de canto regretatului star Michael Jackson, alături de care a mers în turnee ani de zile, dar și cu Janet Jackson. Renumitul cântăreț a colaborat și cu Lady Gaga, Christina Aquilera, Queen Latifah și  John Legend.

Raisandra – Ariana Raisa Andra Dinu, pe numele din certificatul de naștere – s-a numărat printre concurenții care au participat anul acesta la “World Championships of Performing Arts” (WCOPA), la cel mai mare concurs mondial de talente, care s-a desfășurat între 12-21 iulie în Hollywood, Los Angeles. Împreună cu artista de 11 ani au mers alți 20 de copii talentați din România, care au fost selectați de directorul național al WCOPA, Iolanda Deca, cea care a fost rasplatita cu premiul pentru cel mai bun antrenor din cei 74 de antrenori nationali. Cu toții au participat în cadrul prestigiosului concurs la diferite secțiuni: instrument, voce, dans, actorie și modeling.

Potrivit datelor oficiale, 1.650 de participanți din 74 de țări s-au luptat pentru premiile puse în joc de organizatorii celebrei competiții, care a ajuns la ediția a XXIII-a. Alessia Stoica s-a întors în țară cu titlul de “Junior Model Grand Champion of the World”, iar colegii ei români au obținut 12 plachete de campioni mondiali, 17 medalii de aur, 19 de argint și 17 medalii de bronz. Plachetele de campioni mondiali au fost câștigate pe secțiunea instrument de Giany Jackson, pe modeling – de Matei Pestina și pe vocal – Teona Racheriu și Raisandra.

La 11 ani, cea din urmă cântăreață a luat placheta de Campion Mondial la secțiunea muzică contemporană pe categoria de vârsta 11-15 ani, 4 medalii de aur, 2 medalii de argint și două medalii de bronz la secțiunile: muzică, instrument și modeling.“La concursul «World Championships of Performing Arts» de anul acesta, m-am pregătit mult mai mult față de anul trecut. Mi-a fost mai ușor pentru că știam exact ce calități caută jurații la concurenți. Am participat la secțiunile: voce, instrument și modeling, am trecut în semifinală și am câștigat titlul de Campion Mondial la secțiunea muzică contemporană pe categoria 11-15 ani. 

De asemenea, am mai câștigat 4 medalii de aur, 2 de argint și două de bronz la pian, muzică și modeling. Cel mai mult mă bucur de colaborarea cu Romeo Johnson despre care nu vă pot spune multe, pentru ca nu am voie”, a povestit Raisandra cu mult entuziasm.

Related posts

Skil, unul dintre brandurile Bosch, serbeaza 90 de ani de inovatii in universul sculelor electrice

Adina Meyers

Liniste intr-un peisaj baroc

Adina Meyers

Sase locuri in care poti avea o batranete de vis, cu bani putini

Adina Meyers