Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Pufurile – elementele de mobilier de care nu te poți plictisi

Dacă uneori ți se pare că mobila din casa ta nu mai are aceea strălucire ca în primele zile de la achiziționarea sa, nu trebuie să renunți la ea. Ba din contră, cumpărarea unui nou element de mobilier te va ajuta să oferi un aer aparte locuinței tale, și chiar să scoți în evidență farmecul obiectelor pe care le deții de ceva vreme.

Acest „nou elementˮ ar putea fi un puf. Datorită caracteristicilor sale, puful este o piesă de mobilier care are foarte mulți fani, de toate vârstele. Unul dintre avantaje este reprezentat de culorile diferite în care poate fi găsit pe piață. Astfel, dacă dorești să schimbi paleta coloristică dintr-o încăpere este suficient să achiziționezi un puf.

Un alt argument în favoarea pufului îl constituie capacitatea sa de „a se schimbaˮ. Poate să se transforme într-un scaun, într-o măsuță pentru a servi cafeaua, într-un fotoliu pentru a te relaxa sau pentru a citi o carte, într-un pat în care cei mici pot sări cât doresc etc. În plus, poate fi așezat în orice spațiu din locuința ta: dormitor, hol, balcon etc. Totul ține de imaginația și de nevoile tale.

În cazul în care încă nu ești convins de utilitatea achiziționării unui puf trebuie să cunoști și următorul aspect: există nenumărate variante – mărimi, materiale, forme și culori – ale acestui obiect de mobilier. Așadar, cu siguranță vei găsi ceva potrivit pentru tine și casa ta. Tricotate sau tapițate, sferice sau cubice, din paie, stofă sau lână, pufurile se înțeleg de minune cu orice stil de amenajare: industrial, modern, clasic, vintage etc.

Sperăm ca imaginile din galeria foto să fie un argument vizual convingător pentru cumpărarea unui puf.

Sursă foto: www.bonami.ro

 

 

 

Articole similare

Nu ești decis în privința culorilor? Alege o amenajare în alb și negru

Sânziana Iaru

Cum alegem corpurile de iluminat în funcție de camera în care le vom amplasa?

comunicat de presa

Vila montana construita in trepte

Redacția

Lasă un comentariu