Proiecte de casa

Proiect pentru o casă aerisită si luminoasă

Volumetria, liniile clare ale faţadelor, relaţia plin-gol şi finisajele dau naştere unui proiect modern de casă cu etaj, uşor de integrat în orice tip de sit urban.

Ca imagine, pereţii finisaţi cu vopsea albă conferă clădirii o atmosferă aerisită, luminoasă, care te duce cu gândul la ordine, la o viaţă liniştită, iar ca spaţiu oferă un mediu confortabil, adaptat perfect nevoilor familiei.

Finisajele prevăzute – tencuială decorativă albă, placaj ceramic maro, învelitoare de culoare închisă, contrastantă – formează combinaţii geometrice şi cromatice cu un puternic efect vizual.

În interior, planul acestui proiect este împărţit în zonă de zi la parter şi zonă de noapte la etaj. Planul parterului este de tip open-space, flexibil şi confortabil. Spaţiul livingului beneficiază de amplitudine, prin intermediul unei supante care face distribuţia la camerele de la etaj. Este o zonă spectaculoasă, în care familia se reuneşte, cu spațiile aflate la vedere, loc de relaxare în fața șemineului și loc de luat masă în legătură directă cu terasa de dimensiuni generoase.

Suprafaţă desfăşurată: 207,60 mp

Suprafaţă utilă: 143 mp

Suprafaţă teren: 400 mp

Amprentă la sol: 96 mp

Material realizat cu spriinul arhitectului: Ana Crețu, tel.: 0727.859.954, 0728.794.772,

www.proiectarhitect.ro, office@proiectarhitect.ro

Related posts

Extindere pe verticală a unei case vechi

Adina Meyers

Proiect Apartament PS60

Adina Meyers

LOCUINTA UNIFAMILIALA P+1E

Adina Meyers