Regim de inaltime: P

Suprafata desfasurata: 193 de mp

Proiectul reprezinta o locuinta de dimensiuni medii spre mari, realizata pe un singur nivel. La intrare gasim un hol lung, in forma de U, care face legatura intre toate spatiile casei.

In prima parte a casei avem doua dormitoare, cu dressing si bai proprii, cu acces catre o curte interioara cu terasa. In continuarea acestora au fost pozitionate spatiile tehnice si o baie, care sunt ventilate. In continuare se mai gaseste un dormitor de dimensiuni ceva mai mici, fara dressing si baie proprie.

Holul principal se termina cu zona de zi, unde se afla bucataria, diningul si livingul. Acestea formeaza un open-space generos, care este luminat pe ambele parti, avand si terase pe ambele parti.

Din punct de vedere planimetric, casa este in forma de U, avand curte interioara, fapt care faciliteaza iluminatul natural in toate camerele. Pe partea de Est si Nord-Est a imobilului gasim o terasa generoasa, in forma de L, care este bine luminata natural.

Casa este moderna, luminoasa si inconjurata de zone verzi, in care te poti relaxa foarte usor. Locuinta este finisata la exterior cu tencuiala alba, iar geamurile sunt subliniate cu o tamplarie intr-o culoare mai inchisa, creandu-se un contrast placut.

Date birou arhitectura:

A7 arhitectura

AED Works

Arh. George Tatulea

Mobil: 0728.554.112

E-mail: [email protected]

Web: www.a7arhitectura.com

 

 

Related posts

De la 1 martie se ieftinesc locuințele noi. Află cine are de câștigat

Oana Voicu

Ferestre regale de la Gealan

Adina Meyers

Tapet în baie: 10 idei spectaculoase

Oana Voicu

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe