Suprafata desfasurata: 210 mp

Proiectul reprezinta o locuinta de dimensiuni medii, realizata pe doua nivele. La parter se gaseste un hol (situat central) care imparte suprafata in doua parti. Intr-o parte avem zona de zi, compusa din living, dining si bucatarie, in regim open-space. In cealalta parte avem zona de noapte, clientul dorindu-si la parter un dormitor, cu dressing si baie proprie. La etaj avem, de asemenea, un hol central, care imparte zona in doua dormitoare spatioase, care beneficiaza de dressing si bai proprii. 

Din punct de vedere planimetric, zonele sunt bine separate pe functiuni, avand si la parter si la etaj holurile centrale, care actioneaza ca un spatiu tampon intre zona de zi si cea de noapte.

Holurile centrale (atat de la parter, cat si de la etaj) beneficiaza de multa lumina, fiind foarte transparente datorita peretului cortina de pe fatada. De asemenea, si celelalte camere au ferestre mari, care faciliteaza iluminatul natural. 

Pe partea de Nord-Est a casei se afla o terasa generoasa, amplasarea ei fiind aleasa astfel incat sa reprezinte o zona protejata fata de strada. 

Casa este finisata la exterior cu caramida aparenta si tencuiala alba, cu cateva insertii metalice la ramele geamurilor, pentru a le sublinia forma.

Date birou arhitectura:

A7 arhitectura

AED Works

Arh. George Tatulea

Mobil: 0728.554.112

E-mail: [email protected]

Web: www.a7arhitectura.com

Related posts

Proiect de casă la parter: suprafața utilă 94.41 mp

Oana Voicu

Din vechi şi nefuncţional, un nou de excepţie cu climat plăcut

Adina Meyers

3 metode inovatoare de hidroizolare a subsolului

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe