Suprafata desfasurata: 210 mp

Proiectul reprezinta o locuinta de dimensiuni medii, realizata pe doua nivele. La parter se gaseste un hol (situat central) care imparte suprafata in doua parti. Intr-o parte avem zona de zi, compusa din living, dining si bucatarie, in regim open-space. In cealalta parte avem zona de noapte, clientul dorindu-si la parter un dormitor, cu dressing si baie proprie. La etaj avem, de asemenea, un hol central, care imparte zona in doua dormitoare spatioase, care beneficiaza de dressing si bai proprii. 

Din punct de vedere planimetric, zonele sunt bine separate pe functiuni, avand si la parter si la etaj holurile centrale, care actioneaza ca un spatiu tampon intre zona de zi si cea de noapte.

Holurile centrale (atat de la parter, cat si de la etaj) beneficiaza de multa lumina, fiind foarte transparente datorita peretului cortina de pe fatada. De asemenea, si celelalte camere au ferestre mari, care faciliteaza iluminatul natural. 

Pe partea de Nord-Est a casei se afla o terasa generoasa, amplasarea ei fiind aleasa astfel incat sa reprezinte o zona protejata fata de strada. 

Casa este finisata la exterior cu caramida aparenta si tencuiala alba, cu cateva insertii metalice la ramele geamurilor, pentru a le sublinia forma.

Date birou arhitectura:

A7 arhitectura

AED Works

Arh. George Tatulea

Mobil: 0728.554.112

E-mail: georgelaurentiu@gmail.com

Web: www.a7arhitectura.com

Related posts

Ariston lanseaza noua campanie de inlocuire a parcului de centrale termice

Adina Meyers

Serviciile de montaj – garantia unei lucrari perfecte

Adina Meyers

Cum obtii eficienta energetica a aparatelor de aer conditionat

Adina Meyers