LifeStyle

Flanco lanseaza platforma www.facturimaimici.ro

Sloganul „Economiseste peste asteptari!” este transpus in practica deoarece site-ul permite compararea consumului energetic al produselor frigorifice din aceeasi categorie, dar si raportarea echipamentelor noi la cele pe care cumparatorii le au deja acasa. Accesand noua platforma, vizitatorii pot calcula atat consumul de energie electrica al produselor comparate, cat si economiile privind costurile energiei electrice, estimate pe o perioada de pana la 10 ani.

In afara de cautarea pe categorii de produse, vizitatorii site-ului au la dispozitie filtre de cautare in functie de marca dorita, volumul total si clasa energetica a produselor, calculata pe baza standardelor Uniunii Europene: A, A+, A++, A+++.

„Fie ca sunt preocupati de impactul pe care stilul lor de viata il are asupra mediului, fie ca isi propun sa faca economii la facturile de energie electrica, cu ajutorul site-ului www.facturimaimici.ro, cumparatorii pot sa ia cele mai bune decizii, bazate pe eficienta pe termen lung a produselor pe care urmeaza sa le achizitioneze”, a declarat Violeta Luca, CEO Flanco.

Matricea de calcul al economiilor care se pot face la facturile de energie electrica are la baza consumul declarat de producator si costul mediu al kilowatt-ului pe ora.

„Cand cumparam bunuri de folosinta indelungata, avem criterii mai importante decat pretul, de care trebuie sa tinem cont, iar consumul energetic este unul dintre acestea, mai ales in cazul produselor frigorifice.  Apeland la comparatiile de pe site sau la consilierii din magazine, cumparatorii sunt in masura sa faca o alegere documentata si sa se bucure de un produs pentru mai mult timp”, a mai spus Violeta Luca.

Noua platforma urmeaza sa fie promovata pe Flanco Interactiv (www.flancointeractiv.ro), in social media – Magazinele Flanco  si Flanco Interactiv, precum si printr-o campanie in mediul online.

Related posts

De la lume adunate…4

Adina Meyers

Cum faci aroma parfumului preferat să dureze mai mult?

Adina Meyers

Care sunt principalele motive pentru care merita sa incercam un dozator sapun de calitate inalta?

Adina Meyers