LifeStyle

Profilele GEALAN FORTE cresc imunitatea locuintei

Bucuresti, 1 februarie – Gealan, liderul pietei romanesti de profile din PVC pentru ferestre si usi anunta lansarea GEALAN FORTE. Profilele GEALAN FORTE, dupa noua reteta Calciu-Zinc sunt tratamentul ideal pentru o izolare termica si fonica eficienta a locuintei.

Daca în timpul iernii ne protejam de frig si raceala cu vitamine, suplimente de Calciu, Zinc si un fular gros, pentru locuintele noastre reteta ideala consta în instalarea ferestrelor GEALAN FORTE. În plus, noile fereste ecologice GEALAN FORTE cu supliment de Calciu-Zinc contribuie la reducerea costurilor de încalzire si, în consecinta, si la diminuarea emisiilor de dioxid de carbon din atmosfera. Ferestrele GEALAN FORTE ofera totodata garantia calitatii certificate CE, în conformitate cu prevederile noului standard european, EN 14351-1.

„Lansarea acestei campanii face parte din strategia de business a companiei pentru acest an. Ca lider al pietei, este firesc sa ne straduim sa le oferim clientilor nostri produse performante, care sa faca fata eficient conditiilor climatice mai dure”, a declarat Aurel Vlaicu, Director General, Gealan Romania.

În toate actiunile întreprinse, Gealan urmareste un raport echilibrat între ecologie, economie si un comportament social adecvat. Printre altele, GEALAN este implicat si în sustinerea reciclarii si revalorificarii ferestrelor vechi din PVC si a resturilor de profile. Acestea pot fi reutilizate prin granulare si reprelucrare, rezultand astfel o serie de profile auxiliare de racord la constructie, invizibile datorita înglobarii în zidarie.

Despre GEALAN Romania

GEALAN Romania este subsidiara din Romania a grupului german GEALAN Fenster Systeme GmbH, producator de profile din PVC pentru usi si ferestre cu geam termoizolator. A fost înfiintata în 1997 avand ca obiect de activitate, în prima faza, comercializarea produselor marca GEALAN, din 1999 trecand la productie proprie. În prezent GEALAN Romania detine o cota de piata de aprox. 30% si are cea mai mare notorietate în Romania pe piata ferestrelor din PVC. GEALAN colaboreaza cu cca 600 firme partenere în Romania livrand acestora componentele si tehnologia necesara productiei de ferestre termoizolante din PVC. Compania mai livreaza profile si catre pietele din Bulgaria, Republica Moldova si Germania.

Related posts

Palatul Culturii din Targu Mures

Adina Meyers

Ai primit trandafiri uscați? Comandă de la un magazin de specialitate

Adina Meyers

Sony lanseaza prima compacta cu senzor full frame din lume

Adina Meyers