LifeStyle

Produsele de curatat de la Miele inlatura petele multiple si va protejeaza electrocasnicele

Miele, compania numarul unu in productia de electrocasnice, va propune cinci produse ideale pentru curatenie.

Daca vreti sa va asigurati ca veti avea incaperile curate, utilizati sacii de aspirator HyClean GN de la Miele care ofera multiple beneficii. De exemplu, sacii pot filtra 99,9 la suta dintre particulele aspirate datorita celor noua straturi, au un sistem de inchidere HyClose si protectie impotriva deteriorarii.

Miele ofera patru astfel de saci intr-un singur pachet, fiecare cu o capacitate de 6 litri si noua straturi, un filtru de motor si un filtru de aerisire Super Air Clean.

Miele va recomanda si servetelele special create pentru curatarea suprafetelor din inox. Ele ajuta la inlaturarea urmelor de apa, a amprentelor, dar si a altor pete multiple. În acelasi timp, utilizarea servetelelor ajuta la protejarea suprafetelor din inox lasand in urma electrocasnice netede si stralucitoare.

Miele are o solutie si pentru curatarea cuptorului electric. Gelul special pentru curatarea cuptorului electric nu se scurge pe peretii laterali si dizolva rapid murdaria persistenta si incrustata. Produsul Miele are 500 de ml.

Daca vreti sa aveti vase curate si dezinfectate, Miele recomanda detergentul tableta pentru masinile de spalat vase. Tabletele contin super-enzime care inlatura resturile alimentare persistente si uscate de pe vase, iar agentii oxidanti asigura curatarea completa a veselei. Mai mult decat atat, inlocuitorul special de sare are capacitatea de a impiedica depunerile de calcar si de a preveni aparitia petelor si a urmelor de apa lasate pe vase. Tabletele pentru masina de spalat vase de la Miele nu necesita despachetare, datorita invelisului solubil in apa.

Miele vine cu solutia perfecta si pentru spalarea hainelor de iarna: capsulele pentru hainele din lana si materialele delicate. Capsulele pentru masina de spalat au formule speciale din proteine de grau si o formula pentru protectia culorii. Daca vreti asadar sa aveti rezultate exceptionale in privinta hainelor pe care le puteti spala chiar si la temperaturi scazute, optati pentru capsulele pentru masina de spalat de la Miele.

Related posts

iYiYi – High-Fidelity Stereo System pentru iPod – ul tau

Adina Meyers

Water Park s-a redeschis!

Adina Meyers

HubDesign – Spațiul de design al viitorului

Adina Meyers