Amenajari Interioare

Produse de amenajari interioare de care nu stiai pana acum!

Ai tot citit despre tapet, parchet si piese de mobilier pe internet cand vrei sa cauti idei de amenajari interioare. Noutatile din portofoliul Decora House iti vor arata tipuri de produse de care fie ai auzit foarte putin, fie chiar nu ti-au fost prezentate deloc. Daca nu ti se par cunoscute, te asteptam la o vizita in showroom. Astazi iti dam cateva idei despre ce poti sa faci cu pluta (Da, ai citit bine! Am spus pluta.) si cum ar putea sa arate interiorul casei tale cu vopseaua decorativa Bronx.

1. Pluta decorativa

Estetic, functional, creativ, unic. termo si fonoizolatie de exceptie.

Desi imaginile din galeria foto arata case desprinse din revistele de Home&Deco, placarile interioare cu pluta sunt recomandate in zone unde problema poluarii fonice si incalzirea centralizata precara se simte mai acut. In cazul Romaniei, la bloc. Daca este protejata cu un strat-doua de lac, pluta poate fi utilizata cu succes, mai ales pentru incaperile cu grad de umezeala mai ridicat, cum ar fi bucatariile sau baile, pentru ca nu mucegaieste. Rezistenta la vapori este data de structura celulara a plutei, constituind excelente bariere impotriva vaporilor si asigurand protectie impotriva condensului.

Noi recomandam o atentie sporita la grosimea placilor de pluta. Cei care isi doresc sa foloseasca pluta pentru proprietatile ei antifonante si termoizolante sa aleaga placi de 4 sau 5 mm. Pentru proiecte cu rol mai mult decorativ puteti merge pe placi de 2-3 mm. Pluta de perete de la Muratto arata deosebit si este usor de intretinut. Imaginea si textura sunt greu degradabile si poti sa o folosesti in proiecte dintre cele mai diverse. Imagineaza-ti doar, cum, in camera copiilor tai, in peretii placati cu pluta stau infipte poze si desene de toate felurile.

2. Efectul decorativ urban cu vopseaua decorativa Bronx

Dur, violent, periculos, pur. Efectul decorativ desprins din urbanul marilor metropole. Recreeaza fascinatia evolutiei citadine in spatiul tau. 

Desprins dintr-un film de Scorsese, efectul urban decorativ Bronx este exclusiv pentru proiectele de amenajari interioare nonconformiste. Fiecare perete spune o alta poveste urbana. Este ca si cum ai alege sa iti redecorezi locuinta pornind de la vizualuri de street art. Tencuiala poate fi imbinata cu motive pop-art: gesturi binecunoscute ale unor dive hollywoodiene in epoca lor de glorie, decupaje de ziar si colaje cu branduri renumite. Cu tencuiala decorativa Bronx ai propriul spatiu de joaca. Poti sa il umpli cu graffiti, poti sa faci din el un panou cu amintirile din vacanta, poti sa agati un sac de box sau il poti lasa pur. Noi il recomandam pentru spatii de locuit open si pentru living-uri.

Related posts

Creştere însemnată a interesului pentru soluţiile de ventilație cu recuperarea de căldură

Adina Meyers

Cum poți să antichizezi obiectele decorative

Adina Meyers

La munte: casă tradiţională cu elemente moderne

Adina Meyers