Calatorii Home LifeStyle Retete

„Produc. Savurez. Mănânc”, eveniment gastronomic. Picnic printre baloți, la Sibiu

Ferme, stâne, grădini sau gospodăriile oamenilor din sat devin locații inedite pentru evenimente gastronomice în cadrul proiectului ,,Produc. Savurez. Mănânc”.

Un eveniment culinar cu preparate tradiționale locale începe în prima lună de toamnă. Mâncăruri la ceaun și plăcinte tradiționale vor fi servite turiștilor la un picnic printre baloți pe un deal din comuna Bradu, județul Sibiu. Evenimentul se va desfășura în zilele de sâmbătă 22 și 29 august 2020, între orele 16 și 20.

Pentru o experiență autentică, participanții vor servi preparatele la un picnic, într-un decor pitoresc înconjurat de faimoșii baloți din Bradu.

Oaspeții vor fi așteptați cu celebrul ceaun de porc pregătit la Bradu, dar și cu faimoasele plăcinte din mere și prune sau henckles specific zonei. Ceaunul va fi presărat cu condimente secrete ale gospodinelor din comună.

Related posts

Traditii culinare de Paste: Paska (pasca slovaca)

Adina Meyers

Pericolele și beneficiile lumii digitale (Eveniment Online)

Adina Meyers

Uneltele de grădinărit, la mare căutare în ultimele 6 luni

Adina Meyers