Calatorii LifeStyle

MD Architecture & Design contureaza magia sarbatorilor de iarna in restaurantul Fior di Latte

Mihaela Damian, arhitect si designer de interior, cunoscuta pentru panourile din perle, continua proiectele creative de visual merchandising si, in prag de sarbatori, reuseste sa transforme interiorul restaurantulului Fior di Latte intr-o poveste magica de iarna. Fondatoarea MD Architecture & Design si-a pus amprenta atat in amenajarea vitrinei, cat si a decorului interior, aducand atmosfera calduroasa a Craciunului intr-unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din nordul Capitalei.

“In Romania, exista foarte putine initiative de amenajare a vitrinei intr-un restaurant si tocmai de aceea, colaborarea cu Fior di Latte ma onoreaza, acesta fiind al doilea proiect ȋn care ma implic ca visual merchandiser, dupa amenajarea vitrinei de la MADISON – luxury perfumery. Ma bucur ca am gasit aici o echipa deschisa spre lucruri frumoase si impreuna am creat un spatiu primitor, care emana farmecul sarbatorilor de iarna si te indeamna sa te intorci de fiecare data in acest loc”, a declarat Mihaela Damian.

Conceptul amenajarii pentru sarbatori urmareste sa aduca o parte din frumusetea iernii in interiorul Fior di Latte. Astfel, detaliile precum scara, pledul, felinarul si bufnitele acoperite de zapada transpun in cadrul restaurantului povestea de iarna surprinsa parca in curtea unei case. Pe latura exterioara a vitrinei, artista Mihaela Damian a ales sa ilustreze atmosfera iernii prin casute si brazi decupati pe geam, pusi in evidenta de lumini calde. Toate elementele folosite in decorul de iarna sunt atent stilizate pentru a se incadra perfect in designul special al restaurantului.

Colaborarea dintre MD Architecture & Design si Fior di Latte a debutat prin personalizarea restaurantului cu accente deosebite de care spatiul avea nevoie. “Initial, am inceput prin gasirea unui logo reprezentativ, un sigiliu alb cu initiala F, care te duce cu gandul la o spuma de lapte. De aici, am continuat cu transformarea design-ului de meniu, amenajarea vitrinelor si decorul interiorului. Pe viitor, pregatim vitrina pentru mai multe sezoane, nu doar pentru iarna, asa ca schimbarile in ceea ce priveste amenajarea interiorului continua si dupa sarbatori”, a adaugat arhitecta Mihaela Damian.

 

Related posts

Reteaua Lem’s: vanzari de 255 milioane lei in 2014

Adina Meyers

InterContinental Bucuresti ofera gratuit oaspetilor cazati telefoane mobile pe perioada sederii

Adina Meyers

O masa la inaltime

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe