LifeStyle

Policolor lanseaza vopseaua lavabila cu miros de caramel

· Aroma de caramel in camera, alegerea numarul 1 dintre 7 arome testate intr-un studiu national realizat in 2012;
· Prima vopsea lavabila de interior cu aroma de caramel aduce 110 culori special create pentru copii si tine cont de importanta culorilor in dezvoltarea psihologica a celor mici;
· Spor Kids are efect antibacterian si contine substante care inhiba dezvoltarea mucegaiului, bacteriilor si algelor;
· Produsul in ambalaj de 4 si 10 litri se gaseste de azi in toate magazinele Policolor din Bucuresti, iar din octombrie va fi prezent in retelele de bricolaj Praktiker, Mr. Bricolage, Hornbach si in magazinele partenerilor Policolor din intreaga tara.

Singurul produs de vopsea lavabila care intampina exigentele parintilor s-a nascut in urma unor atente cercetari realizate in primavara acestui an si este lansat in piata de Policolor la inceput de an scolar – 21.09.2012.

„90% dintre parinti se informeaza extrem de atent cand aleg produse de vopsit pentru camerele copiilor si fac o alegere pro sanatate. Daca in 2010 am lansat pe piata prima solutie de vopsea lavabila de interior care protejeaza sanatatea – Spor cu ioni de argint – era firesc sa continuam inovatiile si sa aducem sanatate, cu parfum, in camerele copiilor, prin noul Spor Kids”, declara Marius Vacaroiu, CEO Policolor Orgachim.

Echipa de Reaserch & Development a Policolor a dezvoltat si testat mai multe retete pentru ca la final cea cu punctaj maxim sa devina actuala Spor Kids.

Peste 400 de subiecti din intreaga tara au testat 7 dintre aromele copilariei, propuse de Policolor. Alegerea lor nr. 1 a fost caramelul. „Din timpul copilariei mele, dar si in postura de parinte, imi amintesc cu drag de aroma de caramele pe care pustii o asociaza cu dulce, vesel si fara griji; cred ca pentru romani aceasta este asemanatoare madeleinelor lui Marcel Proust; Policolor este mandru ca poate contribui intr-un cadru sanatos la pastrarea aromei copilariei”, adauga CEO Policolor-Orgachim cu ocazia lansarii produsului.

Daca aroma de bomboane este pentru bucuria tuturor, reteta a luat in calcul dorintele celor implicati: copii, parinti, specialisti deopotriva. Spor Kids contine substante ce actioneaza impotriva mucegaiului, bacteriilor si algelor, prevenind riscul de alergii, astm, infectii respiratorii etc; mai mult, vopseaua are o rezistenta deosebita in timp la frecare si zgariere, lasand aventurile celor mici sa treaca fara urme.

Cu o eficienta de 14 mp/ l/ strat, Spor Kids asigura o aplicare usoara, fara stropire, timp redus de uscare si stabilitate in timp a proprietatilor initiale.

Asa cum obisnuieste mereu, Policolor a folosit la realizarea culorilor doar pigmenti originali si, odata cu lansarea Spor Kids, pune la dispozitia clientilor sai cea mai bogata paleta de culori dedicata copiilor existenta in piata.  Cele 110 culori vesele si atragatoare au fost create special pentru camerele de copii in directa colaborare cu specialisti in psihologia copiilor, astfel incat nuantele dedicate celor mici sa contribuie la dezvoltarea creativitatii si cresterii armonioase a acestora.

Related posts

O noapte furtunoasa, un inedit spectacol de statui vivante

Adina Meyers

Sustine proiectul romanesc in etapa „Alegerea Publicului” din cadrul Electrolux Design Lab

Adina Meyers

Inovații Häfele la cel mai important Târg internațional din domeniu, Interzum 2017

Adina Meyers