LifeStyle

Plita cu inductie de la Pyramis

Cand plita este alimentata cu energie electrica, bobinele de inductie de sub suprafata plitei reactioneaza in momentul in care un vas feros este asezat pe plita. Caldura este produsa direct in vasul de gatit, in timp ce suprafata ceramica a plitei ramane rece. Datorita acestui principiu timpul de fierbere se poate reduce cu pana la 50% in comparatie cu plitele vitro-ceramice conventionale, economisind astfel cantitati importante de energie electrica. De asemenea plita pe

inductie se poate curata foarte usor, datorita faptului ca petele nu se ard pe suprafata rece a plitei, necesitand o simpla stergere.

Mai rapida

Caldura este produsa direct in vasele de gatit, fara a se pierde timp pentru inclazirea suprafetei plitei sau a vasului. Astfel perioada de gatit este redusa semnificativ.

Mai economica

90% din energia absorbita este convertita in caldura, direct in vasul de gatit. In momentul in care ridicati vasul de pe ochiul plitei aceasta se opreste instantaneu, fara a cauza pierderi de energie.

Mai sigura

Caldura este produsa doar in cazul in care folositi vase feroase. Astfel temperatura plitei in jurul vasului ramane relativ scazuta, evitand astfel posibile accidente.

 Mai desteapta

Plita pe inductie ajusteaza automat cantitatea de energie necesara in functie de diametrul vasului. Datorita faptului ca pentru un vas de mici dimensiuni este folosita o cantitate mai mica de energie decat pentru un vas mare, plita este mai eficienta si mai desteapta.

Plita inductie 58IND 432 TOUCH – 3.110 lei+TVA

4 ochiuri: 2* ø200mm-2300W, 2* ø160mm-1400W
Dimensiuni 580x510mm
Touch control
9 trepte de putere
Indicator de caldura reziduala
Temporizator electronic
OSD (overflow safety device) sistem de siguranta impotriva scurgerilor de lichide
Incalzire rapida
Rama tesita
Senzor magnetic
Functie de incalzire
Garantie 24 luni

Related posts

Grădină în stil francez: reguli de amenajare

Adina Meyers

5 moduri in care poti imbunatati interiorul masinii

Adina Meyers

Colectia de Craciun Floria.ro: aranjamente cu aroma de portocala, brazi in ghiveci si serviciu de replantare

Adina Meyers