Home

Piese de mobilier din busteni de lemn, pe care le poti realiza chiar tu

Lemnul este o prezenta binevenita in orice locuinta, indiferent de stilul amenajarii abordat. Oamenii prefera acest material datorita frumusetii lui, a rezistentei in timp, a sentimentului de caldura pe care il induce unui interior. Parchetul, dusumeaua, mozaicul din lemn, lambriurile, panourile, mobilierul si obiectele decorative fabricate din acest material pot fi realizate intr-o varietate de modele si forme care vor satisface si cele mai exigente gusturi.

Bustenii de lemn constituie materia prima in vederea realizarii unor piese de mobilier inedite, dar atragatoare. Este suficient sa tai o bucata dintr-un trunchi de lemn la dimensiunea dorita si vei obtine o masuta de cafea, o noptiera sau un taburet. Busteanul folosit poate fi lasat in starea lui naturala sau ii poate fi indepartata scoarta. Daca il preferi fara scoarta, il slefuieti cu o hartie abraziva si ulterior fie ii aplici un start de lac, fie ii schimbi aspectul apeland la vopsea. Modalitatea in care aplici vopseaua variaza de la acoperirea busteanului in intregime pana la realizarea unor modele pe suprafata acestuia. Si bustenii carora le pastram scoarta se pot vopsi peste aceasta, creandu-se o textura interesanta. In ceea ce priveste culorile, esti liber sa folosesti ce doresti, de la albul pur pana la nuantele metalice.

Folositi pe post de masute de cafea, acestia pot fi grupati sau asezati individual, in functie de circumferinta pe care o au. Totodata este o varianta foarte utila si amplasarea lor la capetele canapelei, intr-un living sau pe post de noptiere in dormitor. Pe post de tabureti pot fi amplasati in jurul mesei sau in holul casei. Nu te limita la prezenta bustenilor de lemn doar pentru interiorul casei tale, deoarece acestia se preteaza si la utilizarea pe o terasa sau un balcon, cu conditia sa fie tratati astfel incat sa reziste expunerii la umiditate, caldura si frig.

Date contact: Flavia Lorena Irimescu – decorator interioare, telefon: 0747666473

Related posts

Bilete reduse cu 25% pentru zboruri pe rutele spre Danemarca, Cipru, Norvegia, Elveția și Grecia

Adina Meyers

Case de vânzare în Galați: Programul „O familie, o casă” se va transforma în „O nouă casă”. Cu ce schimbări vine

Adina Meyers

Cum să îi prelungești durata de viață bateriei auto. Recomandările mecanicilor

Adina Meyers