Colecția Contour concepută de Paulina Shacalis pentru Omnires intrigă prin forma sa clasică, dar totodată extravagantă și detaliile decorative. Texturile somptuoase și materialele de cea mai înaltă calitate creionează manopera impecabilă în fiecare detaliu.

Formele arhitecturale îndrăznețe, alături de suprafața crestată și tehnologia PVD ce asigură rezistență ridicată la zgârieturi alcătuiesc aspectul modern, autentic al colecției cu finisaje pe crom lucios, auriu mat și antracit periat, nuanțe contemporane, perfect netede la atingere pentru a stimula simțurile prin fuziunea dintre formă și funcționalitate. 

Obiecte care atrag încă de la intrarea în baie atenția, aceste baterii pot fi văzute precum diamantele încăperii care oferă pe lângă designul brut, nobil și o utilitate aparte pentru a completa întreaga experiența vizuală. Aici vorbim despre baterii de lavoar, bideu, cadă, sisteme și coloane de duș, precum și baterii încastrate, modele ce se vor plia pe nevoile clienților, garantând ușurința utilizării datorită efectului anti-alunecare. 

Ca material principal folosit, alama de înaltă calitate asigură durabilitatea bateriilor în timp, iar cartușele ceramice împreună cu aeratoarele sustenabile ce combină apă cu aer pentru un flux constant de apă reduc consumul cu până la 50% datorită tehnologiei avansate Eco-Water.

Colecția Contour și-a demonstrat fiabilitatea și originalitatea mai ales prin câștigarea premiilor precum Red Dot Award și Must Have Award unde a fost extrem de apreciată pentru designul inedit, devenind chiar finalistă în competiția Dobry Wzór (Good Design). 
Dacă simți că această colecție este pe măsura personalității tale, pe melthdesign.ro găsești produsele pe toate finisajele. 

Am creat MELTH DESIGN într-o vreme în care casele deveniseră fortărețe în calea unui invadator periculos și invizibil. Și în timp ce dormitoarele și bucătăriile se transformau în birouri și restaurante, iar sufrageriile în spații de joacă și săli de sport, baia rămăsese ultimul sanctuar al intimității și al întâlnirii cu cel mai sincer tu.

Ne-am dat seama atunci că acel spațiu care, de obicei, era semnalizat musafirilor în trecere, printr-un simplu gest al mâinii – „acolo e baia”, avea nevoie mai mult ca oricând să fie pus în valoare și să își primească demnitatea de Cameră. Era timpul să nu mai fie „locul despre care nu se prea vorbește”, ci o încăpere pe măsura personalității celui care o deține.

Dar transformările nu sunt deloc cel mai simplu lucru din lume. Știm foarte bine asta. De aceea, noi, cei de la MELTH DESIGN, avem grijă ca lucrurile să se întâmple.

Foto: Melth Design

Related posts

Pregătește sucuri delicioase cu Tefal Juice N’Clean

Adina Meyers

Decor erudit

Adina Meyers

Ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa cumperi un calorifer electric

Adina Meyers