LifeStyle

Philips practic in bucatarie

Vei descoperi cel mai confortabil mod de a prepara o hrana sanatoasa, intr-un timp scurt, fara a renunta la savoarea alimentelor. 

Functia unica a intensificatorului de arome desavarseste alimentele preparate la aburi cu gustul delicios al plantelor aromatice si al condimentelor. Trebuie doar sa adaugi plantele aromatice si condimentele preferate in intensificator, lasand aburul sa actioneze. Caldura acestuia elibereaza savoarea delicata a plantelor aromatice si a condimentelor, care infuzeaza alimentele cu arome apetisante. 

Gatirea la aburi este o arta delicata, de aceea aparatul de gatit cu aburi Philips HD 9140 are o gama larga de intervale de timp presetate, care opresc automat aburul odata ce perioada setata a fost atinsa. Aceasta te ajuta sa gatesti o varietate larga de alimente – inclusiv orez, oua, legume, pui si peste – obtinand rezultate culinare care retin toate aromele si vitaminele. 

Pentru idei si sfaturi te poti inspira din brosura speciala cu retete, iar daca gatesti intr-o cantitate mai mare, poti conserva preparatele cu ajutorul functiei de Pastrare la cald, pentru a le savura si mai tarziu.

Indicatorul de reumplere anunta cand nivelul apei a scazut, iar orificiul extern de alimentare cu apa face manevrarea aparatului extrem de usoara. Pentru o functionare performanta si longeviva, aparatul este dotat, de asemenea, cu indicator de indepartare a calcarului, care emite un semnal sonor atunci cand aceasta este necesara. Datorita componentelor lavabile in masina de spalat vase, cosurilor etajate si sistemului de stocare al cablului, suprafata bucatariei va fi curata si neaglomerata.

Related posts

Două spectacole TNB participă la Festivalul Teatrelor Naţionale de la Cluj

Adina Meyers

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

Adina Meyers

Ar trebui să cumpăr o mașină de cafea DeLonghi?

Adina Meyers