LifeStyle

Peste 6.600 de pesti vor fi gazduiti in noul magazin Hornbach din Timisoara

· 700 mp sunt dedicati spatiului de acvaristica si ZOO din magazinul Hornbach din Timisoara;
· In magazin au fost amenajate 33 de acvarii cu pesti, care insumeaza peste 18.000 de litri de apa;

„Incercam sa raspundem cat mai bine cerintelor clientilor nostri si, ca urmare, oferim o larga varietate de produse, inclusiv in ceea ce priveste zona de acvaristica si ZOO. De aceea, putem spune ca Hornbach este singurul retailer de materiale de constructii si gradinarit din Romania care dedica o suprafata speciala unor astfel de game de produse”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Dintre cele 120 de specii, clientii Hornbach vor putea cumpara de la pesti de dimensiuni foarte mici, de 1,5 – 2 cm, cum sunt cei din specia Paracheirodon Innesi Neon, pana la pesti foarte mari, de 22 cm, precum cei apartinand speciei Koi din Japonia. Mai mult decat atat, in noua locatie pot fi gasite si broscute, raci sau melci.

Cei 6.600 de pesti din noul magazin Hornbach din Timisoara sunt gazduiti in 33 de acvarii care insumeaza peste 18.000 litri de apa. In afara de acestea, in magazin se regasesc si acvarii pentru plante si animale acvatice de dimensiuni diverse, care pornesc de la 12 litri si pot ajunge pana la 240 litri, provenind de la producatori renumiti din Germania.

„Pentru a oferi clientilor solutii adaptate nevoilor lor, Hornbach le da posibilitatea de a comanda din magazin acvarii de dimensiuni speciale”, a completat Directorul General al Hornbach Romania.

Sortimentul magazinului din Timisoara in zona de acvaristica este completat si de peste 300 de produse de hrana si medicamente pentru pesti, mai mult de 200 de specii de plante acvatice, inclusiv plante de iaz, cat si de accesorii si decoratiuni pentru acvarii, precum folii autocolante, pietre, roci, radacini decorative, obiecte de fundal si decorative. In total, clientii Hornbach din Timisoara vor putea alege din 1.500 de produse aflate pe stoc in zona de acvaristica si alte cateva zeci disponibile prin comanda speciala.

Totodata, clientii Hornbach pot gasi in locatia din Timisoara si un numar mare si variat de produse pentru caini, pisici, pasari si rozatoare. Astfel, noul magazin are, in zona ZOO, un spatiu dedicat special hranei pentru animale, cat si accesoriilor necesare acestora.

„Avem un sortiment foarte bogat si in ceea ce priveste hrana pentru caini si cea pentru pisici. Cu cateva sute de tipuri de hrana pentru aceste animale, putem spune ca suntem unul dintre cele mai competente pet-shop-uri din Romania”, a afirmat Mugurel-Horia Rusu.

Zona de acvaristica si ZOO a magazinului Hornbach din Timisoara face parte din suprafata de 5.300 mp alocati spatiului de gradina. Noul magazin va avea o suprafata totala de 22.500 de mp.

# # #

Despre Hornbach Romania

Grupul Hornbach, fondat in 1877, este o afacere de familie si se numara printre liderii de pe piata magazinelor de materiale de constructii si gradinarit din Europa.

Cotata la Bursa din Frankfurt inca din 1987, compania activeaza in 9 tari europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Cehia, Slovacia, Suedia si Romania), operand 135 magazine.

In Romania, Hornbach a deschis primul magazin in 2007, iar in acest moment detine trei magazine in Bucuresti (Berceni, Militari si Balotesti) si unul in Brasov.

Related posts

Lord of the Dance – Dangerous Games: Show-ul dansatorilor irlandezi care a doborât orice record de box-office vine pe 22 iunie, la București

Adina Meyers

Târg de Sfinții Apostoli „Petru și Pavel”, la Muzeul Satului. Program complet

Adina Meyers

Cubul Rubik

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe