Image default
LifeStyle

Pentru bucatarie: Robust Collection de la Philips

Colectia Robust a fost conceputa plecand de la o abordare traditionala, care se concentreaza asupra durabilitatii si fiabilitatii produselor în fabricarea aparatelor de bucatarie.

Datorita designului deosebit si a materialelor de calitate superioara utilizate pentru realizarea acestor aparate moderne, Colectia Robust a fost conceputa pentru a rezista testului timpului.

rodusele incluse în aceasta colectie sunt realizate din cele mai durabile materiale moderne disponibile. Fiecare produs din aceasta colectie ilustreaza felul în care s-au combinat designul inovator si procedeele clasice de fabricatie, de la functii care usureaza utilizarea aparatelor pana la aspecte legate de design, datorita carora prepararea retetelor este rapida si usoara. 

Încrederea investita de Philips în durabilitatea si performantele acestei game este demonstrata de perioada de garantie si de pachetul de servicii de asistenta tehnica oferite – cinci ani pentru Blender, Storcator de fructe si Robot de bucatarie si 15 ani pentru motoarele acestora si trei ani pentru Blenderul manual si Mixer. Mai mult decat atat, toate suprafetele produselor sunt plane, usor de curatat si de spalat în masina de spalat, ajutandu-va sa curatati eficient aparatele dupa utilizare. 

Articole similare

Pregatiri pentru Paste, cu revista Casa Mea aprilie 2016

casamea.ro

(P) Majorare cu 11.7% a cifrei de afaceri pentru compania ELIS PAVAJE in 2016

casamea.ro

Austrotherm, in Campionatul National de Raliuri

comunicat de presa

Lasă un comentariu

seventeen − 17 =