LifeStyle

Pentru bucatarie: Robust Collection de la Philips

Colectia Robust a fost conceputa plecand de la o abordare traditionala, care se concentreaza asupra durabilitatii si fiabilitatii produselor în fabricarea aparatelor de bucatarie.

Datorita designului deosebit si a materialelor de calitate superioara utilizate pentru realizarea acestor aparate moderne, Colectia Robust a fost conceputa pentru a rezista testului timpului.

rodusele incluse în aceasta colectie sunt realizate din cele mai durabile materiale moderne disponibile. Fiecare produs din aceasta colectie ilustreaza felul în care s-au combinat designul inovator si procedeele clasice de fabricatie, de la functii care usureaza utilizarea aparatelor pana la aspecte legate de design, datorita carora prepararea retetelor este rapida si usoara. 

Încrederea investita de Philips în durabilitatea si performantele acestei game este demonstrata de perioada de garantie si de pachetul de servicii de asistenta tehnica oferite – cinci ani pentru Blender, Storcator de fructe si Robot de bucatarie si 15 ani pentru motoarele acestora si trei ani pentru Blenderul manual si Mixer. Mai mult decat atat, toate suprafetele produselor sunt plane, usor de curatat si de spalat în masina de spalat, ajutandu-va sa curatati eficient aparatele dupa utilizare. 

Articole similare

Concertele artistului David Garrett din iunie se amana pentru septembrie

Redactia

1000 de farfurii sparte și o tonă de flori la concertul artistului Vasilis Karras de la Sala Palatului

Redactia

Dulcele care nu îngraşă

Redactia

Lasă un comentariu