LifeStyle

Pentru bucatarie: Robust Collection de la Philips

Colectia Robust a fost conceputa plecand de la o abordare traditionala, care se concentreaza asupra durabilitatii si fiabilitatii produselor în fabricarea aparatelor de bucatarie.

Datorita designului deosebit si a materialelor de calitate superioara utilizate pentru realizarea acestor aparate moderne, Colectia Robust a fost conceputa pentru a rezista testului timpului.

rodusele incluse în aceasta colectie sunt realizate din cele mai durabile materiale moderne disponibile. Fiecare produs din aceasta colectie ilustreaza felul în care s-au combinat designul inovator si procedeele clasice de fabricatie, de la functii care usureaza utilizarea aparatelor pana la aspecte legate de design, datorita carora prepararea retetelor este rapida si usoara. 

Încrederea investita de Philips în durabilitatea si performantele acestei game este demonstrata de perioada de garantie si de pachetul de servicii de asistenta tehnica oferite – cinci ani pentru Blender, Storcator de fructe si Robot de bucatarie si 15 ani pentru motoarele acestora si trei ani pentru Blenderul manual si Mixer. Mai mult decat atat, toate suprafetele produselor sunt plane, usor de curatat si de spalat în masina de spalat, ajutandu-va sa curatati eficient aparatele dupa utilizare. 

Related posts

Ana Pan sarbatoreste 25 de ani cu un nou concept de magazin si cu produse personalizate

Adina Meyers

Securitate pentru casa

Adina Meyers

Sofia – hotelul din mijlocul padurii

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe