LifeStyle

Pentru bucatarie: Robust Collection de la Philips

Colectia Robust a fost conceputa plecand de la o abordare traditionala, care se concentreaza asupra durabilitatii si fiabilitatii produselor în fabricarea aparatelor de bucatarie.

Datorita designului deosebit si a materialelor de calitate superioara utilizate pentru realizarea acestor aparate moderne, Colectia Robust a fost conceputa pentru a rezista testului timpului.

rodusele incluse în aceasta colectie sunt realizate din cele mai durabile materiale moderne disponibile. Fiecare produs din aceasta colectie ilustreaza felul în care s-au combinat designul inovator si procedeele clasice de fabricatie, de la functii care usureaza utilizarea aparatelor pana la aspecte legate de design, datorita carora prepararea retetelor este rapida si usoara. 

Încrederea investita de Philips în durabilitatea si performantele acestei game este demonstrata de perioada de garantie si de pachetul de servicii de asistenta tehnica oferite – cinci ani pentru Blender, Storcator de fructe si Robot de bucatarie si 15 ani pentru motoarele acestora si trei ani pentru Blenderul manual si Mixer. Mai mult decat atat, toate suprafetele produselor sunt plane, usor de curatat si de spalat în masina de spalat, ajutandu-va sa curatati eficient aparatele dupa utilizare. 

Related posts

5 idei de cadouri unicat, made in Romania

Adina Meyers

Sugestie de vacanță: 5 destinații fermecătoare de vizitat și toamna – FOTO

Adina Meyers

Doamnelor, primăvara asta, la muzică, se poartă vintage: trupa Postmodern Jukebox revine în concert la Bucureşti, în 16 mai 2018

Adina Meyers