LifeStyle

Pentru al treilea an consecutiv, Electrolux si A.S.R. Principesa Margareta au organizat, cu sprijinul bloggerilor, un cooking caritabil la Palatul Elisabeta

In 16 decembrie, Electrolux si Casa Regala a Romaniei au organizat un cooking caritabil, care a avut loc la Palatul Elisabeta. Cu sprijinul a patru bloggeri, asistati de A.S.R. Principesa Margareta, au fost pregatite mancaruri pentru batranii singuri, beneficiari ai programului „Niciodata Singur”, derulat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.

Bucataria Palatului Elisabeta si-a deschis portile din nou pentru patru bloggeri: Ariel Constantinof (www.arielu.ro), Catalina Zaharescu-Tiensuu (www.kissthecook.ro), Andreea Pietrosel (www.pietricel.ro) si Cristina Tohanean (www.cookbau.ro). Pentru a participa la acest cooking, ei au luat parte la o competitie culinara, in care si-au demonstrat maiestria in bucatarie, pregatind o masa de sarbatoare pentru batranii singuri. Toate preparatele gatite de bloggeri in cadrul competitiei au fost, la randul lor, transmise catre batrani, beneficiari ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.

Pe echipamentele Electrolux din bucataria regala, retete precum somon in crusta, legume la cuptor, cheesecake, negresa de post sau bulgur cu ciuperci au fost pregatite fiecare in 50 de portii, pentru a aduce o bucurie de sarbatori persoanelor in varsta. Anul acesta, insa, pe langa bunatatile pregatite, bloggerii si-au indemnat cititorii sa transmita batranilor urari de Craciun. Astfel, peste 100 de mesaje si ganduri bune au fost transcrise pe felicitari de catre bloggeri si reprezentanti Electrolux. Prezenta Altetei Sale Regale la pregatirea mesei de sarbatoare a fost o adevarata onoare pentru toti cei implicati in cooking-ul caritabil.

Preparatele gatite, precum si urarile de Craciun au ajuns, cu ajutorul voluntarilor din cadrul programului „Niciodata Singur”, la persoanele varstnice singure, greu deplasabile, pe care Fundatia Principesa Margareta a Romaniei le asista la domiciliu.

„Este o bucurie si o onoare ca, pentru al treilea an consecutiv, ne bucuram de sprijinul Casei Regale a Romaniei si de entuziasmul bloggerilor in a aduce o bucurie generatiei careia ii datoram atat de multe. Acest cooking, desfasurat in bucataria regala, devine deja o traditie pe care speram sa o implinim multi ani de acum inainte. Multumirile noastre se indreapta catre A.S.R. Principesa Margareta pentru implicarea activa in organizarea acestei actiuni caritabile”, declara Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux Romania.

Acum patru ani, Electrolux a devenit partener al Casei Majestatii Sale Regelui, iar din mai 2011 a primit statutul oficial de Furnizor al Casei Regale a Romaniei si a dotat cu aparatura electrocasnica bucataria Palatului Elisabeta, precum si bucatariile Palatului Savarsin.

 

 

Related posts

Conferința ”Sănătos de mic” – Prevenția începe cu educația Sub patronajul Comisiei de Sănătate Publică din Senatul României

Adina Meyers

Life Care sarbatoreste 8 ani

Adina Meyers

Zece ani de Scena.ro – episodul 4

Adina Meyers