LifeStyle

Augmentarea buzelor: ‘Nici nu mi-am imaginat ca nu sunt naturale!’

Traim în secolul vitezei și într-o lume a imaginii! Frumusețea, definită prin calități bine notate în ultimii ani, a devenit un obiectiv. Toti ne dorim o piele lipsită de riduri, fermă, luminoasă, lipsită de afecțiuni, hidratată. Dar, ceea ce este cel mai important este modul în care ne simțim, iar tratamentele estetice nu mai sent destinate corectării ridurilor, ci a emotiilor negative. Mai important decat să nu ne dorim riduri este să ne dorim a nu mai avea o aparentă supărată, încruntată, obosită sau tristă.

Daca ar trebui sa definim frumusețea folosind un singur cuvant, acela ar fi cu siguranță ‘echilibru’. Denotativ și conotativ. Un exemplu concret în acest sens este augmentarea buzelor, o intervenție tot mai solicitată atat din rațiuni pragmatice, cat ți din rațiuni estetice. Dintr-o nevoie sau dintr-o dorință.

Oricare ar fi motivul, acesta se bazează pe o realitate greu de ignorant: atunci cand interacționam cu o persoană, o analizam de sus în jos, de la chip la pantofi. Nu e de mirare că buzele au un impact major și un rol deosebit de important la nivel facial. Tocmai de aceea este cat se poate de normal să ne dorim buze frumoase.

In acest context al dorinței sunt două aspecte importante de luat în calcul: tipul și calitatea aciduui hialuronic, posibilele reacții advese sunt corelate cu acest aspect și  medicul, specializat în tehnici de injectare, rezultatul final, natural, menținand echilibrul, fiind dependent de această calitate a injectorului. Mai mult, inclusive pentru această procedură, considerate simplă, sun posibile reacții adverse grave, precum necroza, dacă injectarea se produce intravascular, în interiorul unui vas cand tehnica este  efectuată de o persoană nespeciaizată.

Asta presupune, ca de la caz la caz, să rezolvam prin injectarea acidului hialuronic probleme precum: asimetria buzelor, augmentarea lor atunci cand sunt prea subțiri sau umplerea spațiilor goale care afectează modul în care vorbim sau zambim. Dar ce inseamnă buze prea subțiri? Cine definește standardele ideale in acest caz? Medicul sau pacientul?

 La SkinMed Clinic nu ne sfiim să spunem ca ‘împreună’.  Suntem devotați idei de frumusete ca ‘echilibru’, ‘proporții’, ‘naturalete’ și folosim cele mai avansate soluții medicale ca instrumente menite să ajute, să repare, nu să debalanseze. Pentru ca obiectivul final este să fii cea mai buna versiune a ta, în pielea ta, nu cea mai reușită versiune a altcuiva. Tocmai de aceea, dialogul este necesar, precum și ochiul critic al medicului specialist care iți va analiza trăsăturile, forma facială și iți va propune soluția optimă de augmentare a buzelor astfel încat reacția celor din jur să fie ‘Nici nu mi-am imaginat că nu sunt naturale!’

Related posts

7 evenimente recomandate pentru weekend

Adina Meyers

Ceai sau cafea fierbinte? Uite cum trebuiesc preparate

Adina Meyers

Picanterii de Bucuresti, targ de produse decorative si podoabe handmade, vine pe 5 si 6 mai la Expo Casa Mea

Adina Meyers